Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Το "βρώμικο παιχνίδι" του Μαξίμου - ΠΑΣΟΚ και ο κ. Παπούλιας!

Βλέποντας το κλίμα που προσπαθούν να διαμορφώσουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου και του ΠΑΣΟΚ, ο κ. Σαμαράς είναι αποφασισμένος να πάει στον  κ. Παπούλια και να καταγγείλει το γεγονός..! 
Το γεγονός είναι, ότι με δηλώσεις και διαρροές, από το Μαξίμου και το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζεται ότι ο κ. Παπαδήμος θα παραμείνει πρωθυπουργός και πέραν  της 19ης Φεβρουαρίου
 Εμείς είχαμε προειδοποιήσει τον Αρχηγό της Αξ. Αντιπολίτευσης κ. Σαμαρά, αμέσως μόλις ανακοίνωσε την υποστήριξη του στον κ. Παπαδήμο, στις 10 Νοεμβρίου με το επώνυμο άρθρο μας, ότι το παιχνίδι τώρα αρχίζει Αντώνη!
Έτσι λοιπόν ο κ. Σαμαράς είναι... αποφασισμένος για όλα τα ενδεχόμενα, αφου βλέπει το παιχνίδι που παίζεται εναντίον του σε Ελλάδα και εξωτερικό και πολύ σύντομα θα αναλάβει πρωτοβουλίες , όπως εισηγούνται οι συνεργάτες του. 
Ήδη ο Παπούλιας έχει καταλάβει ότι κάτι τέτοιο ενδέχεται να συμβεί και ενημερώνεται διαρκώς από τους νομικούς του συμβούλους για όλα τα εκλογικά σενάρια , ακόμη και αυτό της προκήρυξης εκλογών με προεκλογική περίοδο τριών εβδομάδων.

1 σχόλιο:

Stathis είπε...

Φανερά προβληματισμένος είναι, σύμφωνα με στενούς συνομιλητές του, ο Αντώνης Σαμαράς μετά το "τελεσίγραφο" του Ζαν Κλoντ Γιούνκερ. Ο κ. Σαμαράς δε δείχνει διατεθειμένος να εγκαταλείψει τη θέση του περί μη υπογραφής, όμως περιμένει την επιστροφή Παπαδήμου προκειμένου να ενημερωθεί πλήρως για τα όσα έγινε σε Βρυξέλλες και Λουξεμβούργο τα τελευταία 24ωρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ορισμένα στελέχη εισηγούνται στον πρόεδρο της ΝΔ την άμεση σύγκλιση των κομματικών οργάνων , ώστε να συζητηθεί το θέμα των υπογραφών. Σε κάθε περίπτωση όπως όλα δείχνουν η θέση της ΝΔ, μετά και τα νέα δεδομένα, θα έχει διατυπωθεί μέχρι το τέλος της εβδομάδας