Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Την ώρα που αυτοί "Δεν Κυβερνούν" αλλά κρατούν απλώς το Φανάρι...


Ο παπατζής δοσίλογος, απρόθυμος να συμβιβαστεί με την ιδέα της αποκλειστικής ενασχόλησης με τα του πράσινου οίκου ανοχής του (πολύ τον ανέχτηκε άλλωστε), επιμένει να εμπλέκεται ευθέως και άμεσα, σε ζητήματα που αφορούν υποθέσεις της χώρας.
Έτσι, επιδόθηκε σε τηλεφωνικές επαφές με τον πρόεδρο της Κύπρου, τους πρωθυπουργούς της Τουρκίας και του Ισραήλ, καθώς και τον πρόεδρο της Κομισιόν.
Όπως ανακοινώθηκε από την Ιπποκράτους..., αντικείμενο των συζητήσεων ήταν οι τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή. Κατά τη συνομιλία του με τον Ταγίπ Ερντογάν, ο Γ. Παπανδρέου ανέφερε ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει την ίδια πολιτική απέναντι στην Τουρκία κια με τη νέα κυβέρνηση, ενώ υπογράμμισε στον Μπ. Νετανιάχου ότι οι σχέσεις Ελλάδα και Ισραήλ θα προχωρήσουν αδιατάρακτες. Παράλληλα, τον ενημέρωσε ότι το προσεχές διάστημα θα υπάρξει και επικοινωνία με τον νέο Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο.
Άκουσον - άκουσον δεσμεύσεις που αναλαμβάνει ο ανεκδιήγητος…
Με ποια ιδιότητα άραγε; Με αυτήν του πρώην;
Υπουργός εξωτερικών υπάρχει άραγε ώστε να πει σ αυτό πράμα πως η αρμοδιότητά του περιορίζεται στα πλαίσια των νέων καθηκόντων του στο πράσινο κλουβί, μέχρι να τον ξαποστείλουν και από εκεί οι υπόλοιποι επίδοξοι;
Κυρ Σαμαρά εσύ του …μεταβατικού θιάσου… έχεις να πεις κάτι επί του θέματος;
Α μάλιστα… Εσύ δεν κυβερνάς… Κρατάς το φανάρι στους άλλους.
Εσείς κύριοι του τρίτου (πόλου) του μικρότερου, δεν έχετε ούτε εσείς να πείτε κάτι για τις πρωτοβουλίες του τρίτου (παπατζή) του μακρύτερου;
Ω ναι… Εσείς ακόμη καμαρώνετε στον καθρέφτη τη φόρμα εργασίας του εθνοσωτήρα υπουργού...
ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ...
http://ellinikoforum.blogspot.com/2011/11/blog-post_8420.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: