Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει στείλει ακόμα "Επιστολή στους Εταίρους" ;

Αγαπητοί τροικανοί κλπ..

Υπάρχει κάποιος που δεν έχει στείλει επιστολή συμόρφωσης ή μη συμόρφωσης στο κουστούμι που ετοιμάζετε.
Μια μικρή λεπτομέρεια που δεν έχετε λάβει ίσως υπόψη σας.
Ο ελληνικός λαός δεν έχει υπογράψει τίποτα. Και δεν έχει δεσμευτεί να ακολουθήσει κανένα μνημόνιο αν θυμάστε.
Είναι μια μικρή λεπτομέρεια που απαριθμεί κάποια εκατομύρια.
Ομως αυτή η μικρή λεπτομέρεια είναι που θα πρέπει να εφαρμόσει στην ουσία τα μέτρα. Δηλαδή να πληρώσει. Και για πρώτη φορά ο λαός έχει ένα άλοθι που τις άλλες φορές δεν είχε. Δεν υπογράφονται όλα αυτά από μια εκλεγμένη κυβέρνηση. Κανείς δεν ψήφισε τον εν λόγω πρωθυπουργό, κανείς δεν ψήφισε αυτό το κυβερνητικό σχήμα.

Ζητήσατε και εξασφαλίσετε υπογραφές από μια εσωτερική τρόικα η...
οποία σχηματίστηκε ερήμην του λαού που εκπροσωπεί και ακολουθεί ένα σχέδιο για το οποίο κανείς δεν είχε ούτε την ελάχιστη ευαισθησία να ρωτήσει τους ανθρώπους που θα υποστούν τις συνέπειες.
Ωραία λοιπόν και η υπογραφή του κ.Σαμαρά, όμως τελικά όλη η συνέχεια εφαρμογής ή μη του προγράμματος θέλετε δεν θέλετε ανήκει σε αυτόν που δεν δεσμεύτηκε ποτέ.
Μπορεί να βγάλετε ένα ή εκατο χαράτσια που στα χαρτιά σας θα αποφέρουν τόσα δις. Ομως στη πραγματικότητα εάν ο μη ερωτηθείς λαός αποφασίσει να μην πληρώσει ή πολύ απλά δεν έχει φράγκο για να πληρώσει το σχέδιο θα μείνει στα χαρτιά και θα πάμε για το επόμενο βήμα προς το χάος.
Υπάρχουν λοιπόν δυο λύσεις, ή θα τροποποιήσετε τα σχέδιά σας και θα αρχίσετε να εισπράττετε από τους υπαίτιους, και μόνιμα καλοζωισμένους αυτού του τόπου, δηλαδή ή θα βάλετε βαθειά το μαχαίρι στο κόκκαλο στους παραέχοντες και παρακατέχοντες καρχαρίες και λοιπά θηρία και θα στείλετε και στη φυλακή στ΄αλήθεια τους κλεφταράδες, ή θα δώσετε στον ελληνικό λαό την ευκαιρία να εκφράσει τη βούλησή του.

Να συνεχίζετε να ξεζουμίζετε τους μη έχοντες και να οδηγείτε την ελληνική κοινωνία στην εξαθλίωση και το τόπο σε μηδέν προοπτική ανάκαμψης σημαίνει ένα και μόνο πράγμα. Πως οι υπογραφές δεν μπήκαν με σκοπό την διάσωση της Ελλλάδας αλλά τον τεμμαχισμό της και το ξεπούλημά της σε διεθνείς δημοπρασίες.

Γιατί ακόμα κι ένας ηλίθιος μπορεί να καταλάβει ότι με αυτά που έχετε υπογράψει μόνο πρόοδος δεν θα έρθει και ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχρεώσουμε το τερατώδες χρέος.


Να προσέχετε λοιπόν πολύ καλά από δω και στο εξής τον μη ερωτηθέντα για όσα κάνετε. Γιατί μεταξύ μας ούτε εσείς δεν έχετε ιδέα τι θα συμβεί εκ μέρους του. Εκτός κι αν το μέλλον επιφυλάσσει σχέδια εξόντωσης οποιασδήποτε κίνησης επιχειρήσει. 
Ετσι δεν είναι;
Σκούρα τα πράγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: