Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Ο Σαμαράς στάθηκε ΟΡΘΙΟΣ..!

Παρά τις πιέσεις από διάφορες πλευρές εντός και εκτός Ελλάδος να προσυπογράψει ένα κοινό κείμενο με τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Γιώργο Καρατζαφέρη, ο Αντώνης Σαμαράς δεν υποχώρησε, μένοντας σταθερός στις απόψεις του και επιβάλλοντας την ατζέντα του. 
Ο Μεσσήνιος αρχηγός, έκανε αυτό που περίμεναν όλοι όσοι παρακολουθούν από κοντά την... γαλάζια ανθρωπογεωγραφία. Έστειλε προς τους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, του Eurogroup, της ΕΚΤ και  του ΔΝΤ ουσιαστικά την ίδια επιστολή που είχε στείλει πριν από μερικές ημέρες στους ηγέτες του ΕΛΚ. 
Εξαίρεσε μόνο τις πολιτικές αναφορές, όπως τον χρόνο των εκλογών, με το αιτιολογικό ότι δεν ενδιέφεραν τους παραλήπτες.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους φτανουν οι ψηφοι των μνημονιακων θελουν και την ψηφο των αντιμνημονιακων στη ΝΔ με τις γελοιοτητες για την υπογραφη που δεν δινουν για ολα οσα υπερψηφιζουν!
Ρε καθηστε και εσεις στο 15% και κυβερνηστε με το αλλο 15% του Πασοκ και αφηστε τα ονειρα περι αυτοδυναμιας!
Γερμανοτσολιαδες του Χριστοφορακου ή μηπως νομιζετε οτι τα ξεχασαμε τα λαμογια στελεχη σας

Stathis είπε...

Καλημέρα σας!
Μετά την αποδοχή της "Επιστολής Σαμαρά" από το Βερολίνο, δεν λύθηκε το πρόβλημα της Ελλάδος...
Ούτως ή άλλως και επειδή αργά η μάλλον γρήγορα, το δίλλημα της χρεοκοπίας και η αναζήτηση νέων δρόμων μάλλον εκτός ΕΕ, θα ξανατεθεί πρίν ή μετά τις εκλογές, είναι προτιμώτερο η νέα κυβέρνηση να περιλαμβάνει όλους τους Ελληνες πατριώτες Δεξιούς και Αριστερούς και να απομονώνει τους “πλιατσικ...ολόγους” της πολιτικής. Κανείς δεν αμφιβάλλει οτι πρέπει να παραμείνουμε στο Ευρώ μέχρι να διαλυθεί ή να επιβιώσει… ίσως…(ούτε οι αριστεροί κι ας μην το λένε δημόσια).
Οι λόγοι είναι αυτονόητοι.
Εγώ θα θριαμβολογήσω οταν δώ ανάπτυξη, αυξήσεις μισθών και συντάξεων, επιστροφή της εμπιστοσύνης στο μέλλον, σιγουριά για το αύριο.
Ως τότε θα παραμείνω επιφυλακτικός .
Στραπαταριστήκαμε αλλά επιβιώσαμε πάλι…