Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

Απίστευτος εξευτελισμός της Ελλάδας και του ελληνικού λαού.

Για να αντιληφθείτε τι είδους Εθνική Κυριαρχία έχουμε και ποιος ακριβώς κυβερνάει την Ελλάδα, Μέρκελ και Σαρκοζί όρισαν μόνοι τους ως ημερομηνία δημοψηφίσματος την 4-12-2011 και μόνοι τους όρισαν και το ερώτημα, όπως ήδη εμείς πρώτοι από χθες το προείπαμε και έχουμε ήδη ξεκινήσει και σχετική διαδικτυακή ψηφοφορία «ΝΑΙ ή ΟΧΙ στο ΕΥΡΩ». Αφού ο κ. Παπανδρέου ήθελε να παίξει με την ΕΕ και να μπλοφάρει, η Μέρκελ άρπαξε την ευκαιρία,....
όπως τότε με το πιστόλι στο τραπέζι και όρισε εκείνη το ερώτημα του ελληνικού δημοψηφίσματος.

Μάλιστα έβαλαν τον απόλυτο εκβιαστικό όρο ότι θα δώσουν την 6η δόση, μόνο αν ψηφίσουμε την πλήρη παράδοση της χώρας. Δηλαδή μόνοι τους έβγαλαν και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος. Αντιλαμβάνεστε τώρα πλέον για ποια δημοκρατική Ευρώπη των λαών μιλάμε.

Τα πάντα αποδεικνύονται πλέον προσχεδιασμένα για να οδηγήσουν την κατάσταση εδώ που την οδήγησαν, δηλαδή είτε στην πλήρη υποταγή και κλοπή της Ελλάδας, είτε στην  έξοδο από το Ευρώ.

Για μας μια πρέπει να είναι η απάντηση στην Μέρκελ πλέον. Δεν παίρνουμε την 6η δόση. Μένουμε στο ΕΥΡΩ και πτωχεύουμε άμεσα μέσα στο ΕΥΡΩ.

Πέρα από αυτό, έχουμε να πούμε προς τον κ. Παπανδρέου ένα πράγμα. 
Καλύτερα να μείνει στο εξωτερικό και να επιστρέψει στη χώρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: