Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

"Παπαδήμος για...πάντα;"


Με τίτλο: "Παπαδήμος για...πάντα;" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στις παρασκηνιακές διεργασίες εντός και εκτός συνόρων για την παράταση της θητείας του νυν Πρωθυπουργού.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "εντείνονται οι ζυμώσεις μεταξύ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, την ώρα που στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού επισημαίνουν: δεν έχει κλείσει εισιτήριο για τη Βοστόνη". 
Η Realnews αποκαλύπτει ότι "Βρυξέλλες και Ουάσιγκτον προτιμούν η υλοποίηση του νέου Μνημονίου να γίνει από έναν τεχνοκράτη που γνωρίζουν καλά και μιλά τη γλώσσα τους".
Στο πρώτο θέμα αναφέρεται και το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου με τίτλο "Σενάρια χωρίς τον ξενοδόχο...".
Επίσης στη Realnews μπορείτε να διαβάσετε:


- "Ολοταχώς για κούρεμα 80% στο χρέος": Μέρκελ και Ντράγκι "ακυρώνουν" τη συμφωνία της 26ης Οκτωβρίου.
- "Πρόεδρε διώξε τα βαρίδια για να επιστρέψεις": Βουλευτές της ΝΔ εισηγούνται στον Κ. Καραμανλή να αναλάβει εκ νέου ρόλο στην πολιτική σκηνή.
- Συνέντευξη του Ανδρέα Λοβέρδου: "Είμαι έτοιμος όταν ανοίξει...". "Διαμορφώνω το πολιτικό πρόγραμμα των μειζόνων προτεραιοτήτων που έχει ανάγκη η χώρα".
- Συνέντευξη του εκπροσώπου της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη: "Δεν γίνεται δεκτή ανατροπή της συμφωνίας για τις εκλογές" - "Οφείλουν όλοι να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους".
- Η Μαρίκα Μητσοτάκη εξομολογείται: "Ε όχι λοιπόν δεν μαγείρεψα ντολμαδάκια". Η σύζυγος του πρώην Πρωθυπουργού μιλά για την ιστορική φράση του Φλωράκη, τα 58 χρόνια με τον Κώστα και το πρώτο της βιβλίο με συνταγές μαγειρικής και αρκετή...πολιτική!
- Πήτερ Γεωργιόπουλος: Χάνει τον στόλο του ο "σύγχρονος Ωνάσης". Ο εφοπλιστής με περιουσία 2 δισ. δολάρια κινδυνεύει με χρεωκοπία.
- "Και ο Πιλάβιος στον κόσμο του": το ποδόσφαιρο βουλιάζει στα σκάνδαλα και ο πρόεδρος της ΕΠΟ είναι...απών.

Στη Reallife μπορείτε να διαβάσετε:

- "Όταν η Έλενα συνάντησε τον Αντώνη": Νέο κεφάλαιο στη ζωή της ποπ σταρ. Ποιος είναι ο γοητευτικός επιχειρηματίας που βρίσκεται στο πλευρό της όμορφης τραγουδίστριας.
- Δήμητρα Ματσούκα: Μόλις χώρισε! Η ηθοποιός ύστερα από έναν χρόνο έβαλε τέλος στη σχέση της με τον Φώτη Βαλλάτο και είναι ξανά...ελεύθερη κι ωραία.
- Αθηνά Ωνάση: "Έκανε ξενοδοχείο το σπίτι της Χριστίνας" - Σε καταφύγιο για VIPs μετέτρεψε η χρυσή κληρονόμος το αγαπημένο εξοχικό των γονιών της στην Κένυα.
- Μαριάννα Καλλέργη: Από το Dancing on Ice στο ρίνγκ του Muay Thai.
- Αντελίνο Βιεϊρίνια: Οι γυναίκες της ζωής του... Ο γκολτζής του ΠΑΟΚ και η αγαπημένη του σύντροφος Βάσω πήραν την κορούλα τους αγκαλιά.
- Παπαδημητρίου - Αλμπάνης: Είναι μαζί και διαψεύδουν τις φήμες περί χωρισμού.
- Βίκι Βαράντι-Μέγιερι: Ένα μοντέλο έβαλε "γκολ" στον άσο του Θρύλου.




Δεν υπάρχουν σχόλια: