Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Η μυστική συμφωνία Ανδρέα - Άννας και η κρυφή δημοσκόπηση!

Είναι απολύτως επιβεβαιωμένο: Ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει έλθει σε κατ' αρχήν συνεννόηση στήριξής του για την προεδρία του ΠΑΣΟΚ από την Άννα Διαμαντοπούλου. 
Το σχέδιο έχει ως εξής: Οι δυο τους θα περιμένουν τις τελικές αποφάσεις Παπανδρέου. 
Στην περίπτωση που αυτές αργήσουν, ο Θόδωρος Πάγκαλος (ενδεχομένως μετά από μια κακή για το ΠΑΣΟΚ δημοσκόπηση) θα ζητήσει από τον ΓΑΠ να αναλάβει πρωτοβουλία και να...
αποχωρήσει. 
Εάν οι Παπανδρεϊκοί δεν επιμείνουν και ο Παπανδρέου φύγει, τότε ο Λοβέρδος θα σταθεί απέναντι στον Βενιζέλο και με την στήριξη του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ θα διεκδικήσει το κόμμα. 
Εάν όμως ο Παπανδρέου δεν αποχωρήσει οικειοθελώς και θελήσει να μείνει στην ηγεσία, η ομάδα των διαφωνούντων θα αποχωρήσει καταγγέλοντας τον ΓΑΠ και θα δημιουργήσει νέο κόμμα με τη συμμετοχή μάλιστα και στελεχών της κεντροδεξιάς. 
Τότε όμως η συμφωνία Διαμαντοπούλου - Λοβέρδου αλλάζει, καθώς της νέας παράταξης θα ηγηθεί η αγαπημένη στους κόλπους των επιχειρηματιών και της κεντροδεξιάς συντήρησης Άννα
Αυτά δεν τα λέμε εμείς. Τα λένε συνεργάτες της Άννας που έπιναν καφέ στη Βαλαωρίτου. Και για να μην νομίζεται πως απλά σεναριολογούμε σας λέμε πως όλα τα παραπάνω σενάρια μετρήθηκαν από εταιρεία δημοσκοπήσεων που βγάζει το νέο κόμμα κοντά στο 7%.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: