Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΓΑΠ: «Η πρόκληση είναι να σωθεί το ευρώ»


Με το δάχτυλο προτεταμένο η Γερμανίδα Καγκελάριος απευθύνεται στον Γιώργο Παπανδρέου - Εάν υπήρχε τόλμη, θα της το είχε επιστρέψει προς... "θέρμανση"
Η πρόκληση της σημερινής Συνόδου είναι να σωθεί το ευρώ και να διασφαλιστούν τα κοινά ιδεώδη στην Ευρώπη, δήλωσε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, προσερχόμενος στη Σύνοδο Κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες. Ο κ. Παπανδρέου τόνισε ότι ο ελληνικός λαός καταβάλλει «υπεράνθρωπη προσπάθεια» για να μπει τάξη στο σπίτι μας και να καταστεί η οικονομία βιώσιμη και ισχυρή και να δημιουργηθεί ένα καλύτερο μέλλον για το λαό και τη χώρα.
Αυτά είπε ο επίσημος εκπρόσωπος της χώρας μας στις Βρυξέλλες. Ο άνθρωπος νοιάζεται για το ευρώ!!! Την Ελλάδα την έχει γραμμένη, μην πω που… Δεκάρα τσακιστή δεν δίνει ο Γιωργάκης μας για την Ελλάδα.
Περηφάνια και άλλες αηδίες, αποτελούν λέξεις κενές (και καινές) στο λεξιλόγιο του ανθρώπου που έχει αποδειχτεί πως είτε είναι ανίκανος είτε είναι πολύ ικανός και οδήγησε μία χώρα στην καταστροφή σε δύο μόλις χρόνια διακυβέρνησής του (λέμε τώρα…)

Αναφέρεται η μαριονέτα (με συγχωρείτε ο Γιώργος Παπανδρέου) για Ευρωπαϊκά ιδεώδη, τη στιγμή που έχει καταστεί απολύτως σαφές πως η Ευρώπη έχει βρει τον μ@λ@κ@ και βγάζει χρήμα!!! Γιατί περί αυτού πρόκειται. Κάποιοι βγάζουν χρήμα από τους τόκους δανεισμού στην Ελλάδα και κάποιοι άλλοι βγάζουν χρήμα από τις επικείμενες «επιχειρηματικές παρεμβάσεις» της Ευρώπης σε περιοχές «γκουλάκ» που λίαν συντόμως θα αρχίσουν να λειτουργούν (χωρίς εργασιακά δικαιώματα, με μισθούς κατώτερους από την Βουλγαρία –ειδάλλως θα πήγαιναν στην Βουλγαρία-) και με χρήματα των ΕΣΠΑ που δόθηκαν αλλά δεν τα εκμεταλλεύθηκε η Ελληνική κυβέρνηση (γιατί άραγε;) για ανάπτυξη Ελληνικών επιχειρήσεων. Δηλαδή, θα έρθουν με δικά μας λεφτά να μας αγοράσουν και επιπλέον να τους… χρωστάμε κιόλας!!!

Πού τα είδες εσύ Γιώργο Παπανδρέου τα ιδεώδη; Και δη τα Ευρωπαϊκά; Εκτός και εάν έχετε τα ίδια ιδεώδη (εσύ και οι άλλοι που αποφασίζουν χωρίς εσένα για εμάς) και το πέταξες το «ρητό»!!!

Τολμάς και αναφέρεσαι, Γιώργο Παπανδρέου, στον Ελληνικό λαό και «στον αγώνα που δίνει για να μπει τάξη στο σπίτι του»… Και δεν ντρέπεσαι καθόλου καθώς λες αυτά τα αίσχη!!! Και ποιος χάλασε την τάξη, ρε άθλιε; Μήπως εσύ (επί δεκαετίες βουλευτής και υπουργός) και οι υπόλοιπη άθλιοι της πολιτικής συμμορίας που έχετε ρημάξει μία χώρα και σήμερα με περίσσιο θράσος λέτε πως θα την «ξεβρωμίσετε»; Από ποιους θα την καθαρίσετε ρε άθλιοι; Από τον εαυτό σας;

Αν κύριε Παπανδρέου θέλετε να σωθεί το ευρώ, τότε να τσοντάρετε από την τσέπη σας. Από την τσέπη των Ελλήνων δεν έχετε δικαίωμα να υπόσχεστε τίποτε. Κι αυτό, γιατί μόνοι σας τα ψήσατε, μόνοι σας τα φάγατε…

Έτσι, για να ξηγιόμαστε...

Και όσο για τα δικαστήρια, αυτά λίαν συντόμως θα έχουν πάρα πολύ δουλειά να κάνουν… Και να παρακαλάτε τα δικαστήρια να μην γίνουν λαϊκά και γνωρίστε τις δόξες του Καντάφι… Το πιάνετε το υπονοούμενο ή θέλετε και σχετικό βίντεο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: