Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Για την "Ποινική Δίωξη του Πρωθυπουργού" επανέρχεται ο π. Πρόεδρος του Αρείου Πάγου...


ΕΤΟΙΜΟ ΠΡΟΣ... «ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ», ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ και ΟΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥ ...!!!
Ναι έτσι είναι...
Ο κ. Β. Κόκκινος σε ένα άρθρο πού αναδημοσιεύσαμε τη περασμένη εβδομάδα εδώ,  και και το οποίο είχε τεράστια απήχηση με ρεκορ αναγνωσιμότητας, υποδείκνυε την ποινική δίωξη του Πρωθυπουργού
γιά εξαπάτηση του λαού σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα...
Επανέρχεται όμως και αυτή την εβδομάδα στην εφημερίδα «Αξία» πού αρθρογραφεί, προσθέτοντας πέραν του αδικήματος της «εξαπάτησης» και αυτό της «απιστίας» σε βαθμό κακουργήματος…!!!
Το αναφέρουμε επειδή με την πλήρη περιγραφή των πραγματικών περιστατικών και την νομική επένδυση τού άριστου και πεπειραμένου γνώστη του Δικαίου αλλά προσέτι και της Δικαστηριακής και Δικαστικής πρακτικής, θεωρούμε ότι είναιι, άν όχι έτοιμο αλλά πρός πλήρη σύνταξη το κατηγορητήριο...!!!
Μη συμβεί εκείνο πού συνέβη επί Μητσοτάκη με το κατηγορητήριο του Ανδρέα...
Αντί να το συντάξει ο μέχρι τότε Δικηγόρος του και καθηγητής του Ποινικού Δικαίου Αλέξανδρος Κατσαντώνης, τό συνέταξε ένας Βουλευτής Δικηγόρος σε επαρχιακό εφετείο της Θεσσαλίας με έκδηλη μάλιστα και την δυσλεξία...
Όταν βέβαια είχε συνταχθεί το κατηγορητήριο τότε θυμήθηκαν τον Κατσαντώνη, ό οποίος δυσαρεστημένος επειδή ο Μητσοτάκης δεν τον περιέλαβε στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στην Αθήνα, απάντησε:
«Δώστε το, να το ελέγχξει η... Γιάννα Δασκαλάκη- Παρθένη-Αγγελοπούλου», την οποίαν είχε ήδη συμπεριλάβει ως υποψήφια ο Επίτιμος, κατόπιν άνωθεν υψηλής οικονομικής ασφαλώς υποδείξεως...!!!
Μέ τα κατηγορητήρια συμβαίνει ότι και με τις ερωτήσεις Βουλευτών «συγκεκριμένου» κόμματος...
Όπως υπάρχουν ερωτήσεις για ουσιαστικό κοινουβουλευτικό έλεγχο, υπάρχουν και ερωτήσεις γιά «οικονόμα» των Βουλευτών και μάλιστα άγρια...!!!
Διατυπώνουν την ερώτηση ως «μήνυμα» στόν αποδέκτη όταν κυρίως είναι οικονομικός παράγοντας...
Παίρνοντας το μήνυμα ο παράγοντας τα «σκάει» χοντρά στον Βουλευτή ό οποίος τού υπόσχεται ότι δεν θα επανέλθει με νέα σωστή και ουσιαστική ερώτηση και πάει περίπατο ο Κοινοβουλευτικός έλεγχος...!!!
Τό αυτό συμβαίνει και με την διατύπωση των κατηγορητηρίων...
Άλλα συντάσσονται γιά την αθώωση των κατηγορουμένων και άλλα γιά την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και τιμωρία των ενόχων...
Εδώ είναι έτοιμο...!!!
Κάντε κλικ στην φωτο και διαβάστε το πλήρες άρθρο του κ. Β.Κόκκινου

Δεν υπάρχουν σχόλια: