Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Η επανεμφάνιση του Καραμανλή...

.. η «ψύχρα» με τον ‘Αρη και τα φαρμακερά σχόλια των Σαμαρικών

Την εμφάνισή του έκανε ο κ. Κώστας Καραμανλής στη Βουλή με αφορμή την ψηφοφορία για το ειδικό τέλος στα ακίνητα την περασμένη εβδομάδα. 
Ο πρώην πρωθυπουργός, διατηρεί στο ακέραιο το μαυρισμένο λούκ ενώ ήταν αρκετά ευδιάθετος σε τέτοιο σημείο που χαιρέτισε ακόμα και τους δημοσιογράφους
Βέβαια στο καφενείο της Βουλής δεν εμφανίστηκε αλλά όπως το πάει δεν θα αργήσει η ώρα που θα το κάνει.
Πάντως, πρέπει να σημειωθεί ότι μπήκε στην αίθουσα της ολομέλειας...
δέκα λεπτά πριν ξεκινήσει η ψηφοφορία, κάθισε ως συνήθως στα βορινά έδρανα και αμέσως σχηματίστηκε πολυπληθές πηγαδάκι με βουλευτές του κόμματος που έτρεξαν να του σφίξουν το χέρι.
Ο ίδιος όμως προτίμησε την παρέα της κυρίας 'Ολγας Κεφαλογιάννη με την οποία είχε ολιγόλεπτο τετ α τετ που θα συνεχιζόταν αν δεν τους διέκοπτε ο πρώην διευθυντής του γραφείου του και νυν βουλευτής Αργολίδας κ. Ιωάννης Ανδριανός. 
Πάντως, αίσθηση προκάλεσε σε αρκετούς το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν αντάλλαξε κουβέντα με τον κ. 'Αρη Σπηλιωτόπουλο.
Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι το στρατόπεδο Σαμαρά μπορεί να εκφράζεται με συμπάθεια για το πρόσωπο του πρωην πρωθυπουργού όμως, σε κατ ιδίαν συνομιλίες εξακολουθούν να στάζουν φαρμάκι για την περίοδο διακυβέρνησής του. 
Είναι άλλωστε χαρακτηριστική η φράση του κοινοβουλευτικού εκπρόσωπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Κώστας Τασούλας και στενού συνεργάτη του κ. Αντώνη Σαμαρά «ο κυνηγημένος γίνεται συμπαθής» όταν κατά την τελευταία συνεδρίαση της ΚΟ του κόμματος είδε τον κ. Καραμανλή να περιστοιχίζεται από δεκάδες βουλευτικά χαμόγελα!
Πηγή: newsbomb.gr

Όλες οι αναρτήσεις μας για τον Κώστα Καραμανλή, κάνοντας κλικ Εδώ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: