Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Νεκρός από ανακοπή καρδιάς τραυματίας διαδηλωτής - Βαρύ το κλίμα στον Ευαγγελισμό

- Ο 53χρονος ήταν οικοδόμος και συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ
- Με προκλητικό τρόπο οι κουκουλοφόροι κάνουν προβοκάτσια στην συγκέντρωση
- ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Σύλληψη κουκουλοφόρου από τα μέλη του ΠΑΜΕ
- Τουλάχιστον 35 τραυματίες μεταξύ των οποίων ένας σοβαρά με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
  ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Αυτό που όλοι φοβόντουσαν δυστυχώς έγινε πραγματικότητα. Μία μεγαλειώδης συγκέντρωση κατέληξε σε τραγωδία αφού ένας 53χρονος άνθρωπος, μέλος του ΠΑΜΕ που μετείχε στη διαδήλωση ξεψύχησε τελικά στο νοσοκομείο... Ευαγγελισμός.
Ο άνδρας είχε μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό λόγω τραυματισμού του στα επεισόδια στο Σύνταγμα και κατά τη νοσηλεία του, δυστυχώς κατέληξε από ανακοπή καρδιάς... Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού με τη σύζυγό του να ουρλιάζει ότι έχασε τον σύντροφό της.


Ο 53χρονος άντρας ήταν οικοδόμος στο επάγγελμα και το NewsIt παρότι γνωρίζει το όνομά του ακόμα δεν το δημοσιοποιεί.


Επισήμως, από τον Ευαγγελισμό μιλούν για 35 με 40 τραυματίες. Στον "Ευαγγελισμό εξακολουθεί να πηγαίνουν τραυματίες που έχουν δεχτεί πέτρες στο κεφάλι. Ανάμεσά τους ένας 45χρόνος συνδικαλιστής της ΔΕΗ.


Διαδηλωτές παραμένουν στην πλατεία Συντάγματος ενώ οι κουκουλοφόροι έχουν σκορπιστεί στα στενά και τους γύρω δρόμους. Αυτή την ώρα επικρατεί μία στάση αναμονής και από τους κουκουλοφόρους και τους αστυνομικούς.


Οι άνδρες της αστυνομίας περιφρουρούν την πλατεία Συντάγματος και προσπαθούν να μην αφήσουν τους κουκουλοφόρους να αναμειχθούν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.






Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων
Αστυνομικός τραυματίστηκε από βόμβα μολότοφ στην Φιλλελήνων


ΩΡΑ 17:00 Αυτή την ώρα επικρατεί και πάλι ένταση στην κάτω μερια της πλατείας Συντάγματος. Βομβαρδισμένο τοπίο με τους διαδηλωτές να τρέχουν στους γύρω δρόμους και να πετούν πέτρες και μολότοφ. Το ΠΑΜΕ αποχωρεί από την Βουλή συντεταγμένα κατεβαίνοντας από την Πανεπιστημίου. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν συγκεντρωθεί στο Σύνταγμα και κάνουν επιχείρηση "εκκαθάρισης" της πλατείας.



Την ίδια ώρα το ΔΝΤ εκφράζει την ανησυχία του για τα επεισόδια που συμβαίνουν στην Ελλάδα.



ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων
ΩΡΑ 16:50 Νέα ένταση στη Φιλελλήνων



Όπως δήλωσε στο Νewsit o Σταύρος Φλέγκας, Συντονιστής των Εθελοντών Γιατρών στο εξωτερικό ιατρείο που έχει στηθεί στο Σύνταγμα "εμείς ήμασταν στην άλλη άκρη της πλατείας και μας φώναξε ο κόσμος οτι υπάρχει βαρύ περιστατικό. Και οταν φτάσαμε στο περιστατικό, ήταν εμφανή τα σημάδια από την πτώση που είχε συμβεί. Προσπαθήσαμε να τον ακινητοποιήσουμε και να τον σταθεροποιήσουμε και μετα σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ προγραμματίσαμε τη μεταφορά του.

Ο άνθρωπος δε ξέρω που πάγαινε αλλά αυτο θα πρέπει να το πείτε. Υπάρχει μια καφετέρια στο στέγαστρο της οποίας πάνε και περπατάνε διαδηλωτές. Αυτό είναι πολύ επικίνδυνο, εκεί πάνω δεν πρέπει να ανεβαίνει ο κόσμος γιατί θα πέσει κόσμος κάτω και θα σκοτωθεί μόνος του. Ο άνθρωπος που έπεσε δεν είναι νεαρός αλλά κάποιας ηλικίας γύρω στα 55". 

Δεν υπάρχουν σχόλια: