Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

Νέο σοκαριστικό βίντεο με τις τελευταίες στιγμές του Καντάφι: "Λιντσάρισμα πριν την εκτέλεση"

gaddafi_dead_new3
Την ώρα που οι Λίβυοι σχηματίζουν ουρές στη Μιζουράτα για να δουν από κοντά τη σορό του Καντάφι, στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησε ένα ακόμα video με τις τελευταίες ώρες του επί 42 χρόνια ηγέτη της Λιβύης.
Δεκάδες άνθρωποι εμφανίζονται δίπλα στον Καντάφι να φωνάζουν και να τον χτυπούν, ωστόσο, και πάλι δεν εικονίζεται η στιγμή της εκτέλεσης.
Το video περιέχει σκληρές εικόνες..
Εν τω μεταξύ, εκατοντάδες Λίβυοι σχηματίζουν ουρές έξω από αποθήκη-ψυγείο κρεάτων στη Μιζουράτα, προκειμένου να δουν τη σορό, που φυλάσσεται εκεί μέχρι να γίνει η κηδεία του.
Στην ίδια αποθήκη-ψυγείο βρίσκεται και η σορός του γιου του, Μοτασίμ Καντάφι.
gaddafi_dead_new
gaddafi_dead_new2
Αργά το βράδυ του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι πραγματοποιήθηκε νεκροψία στη σορό του Λίβυου ηγέτη χωρίς περισσότερες πληροφορίες.
Σε αποκλειστική συνέντευξη στο BBC, ένας από τους αξιωματικούς που ήταν παρών τη στιγμή του εντοπισμού του Καντάφι, τόνισε ότι ο συνταγματάρχης κατέρρευσε μόλις έκανε 10 βήματα από τη στιγμή που εντοπίστηκε στην κρυψώνα του.
Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι έκανε προσπάθειες να του σώσει τη ζωή, αλλά ήταν αδύνατον.
Το Εθνικό Μεταβατικό Συμβούλιο έχει ανακοινώσει ότι η κηδεία του Μουαμάρ Καντάφι θα είναι μυστική και πολλοί είναι αυτοί που εκτιμούν πως θα επιχειρήσει πόντιση της σορού στη θάλασσα -όπως είχε γίνει με τον Οσάμα Μπιν Λάντεν-, προκειμένου να μην μετατραπεί ο τάφος του σε «τόπο προσκυνήματος».
Η Λιβύη δέχεται πιέσεις από τη διεθνή κοινότητα να πραγματοποιήσει έρευνα για τις συνθήκες θανάτου του Καντάφι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: