Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

Ποια μαγνητίζει τα αντρικά βλέμματα;

Η πανέμορφη Nurgul Yesilcay που υποδύεται την Γιασεμίν στο Έρωτας και Τιμωρία του Mega ήδη καθηλώνει τα ανδρικά βλέμματα.
Η Νουργκιούλ γεννήθηκε στην Τουρκία το 1976 και σπούδασε θέατρο στη σχολή του Κρατικού Ωδείου στο Εσκί Σεχίρ. 
Αμέσως μόλις αποφοίτησε από εκεί συμμετείχε σε αρκετά θεατρικά με πιο σημαντικό ρόλο αυτόν της Οφηλίας στον Άμλετ. 
Έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο στο τουρκικό δράμα «Ο καταρράκτης» και κέρδισε αμέσως τις εντυπώσεις. 
Οι προτάσεις ακολουθούσαν η μία την άλλη και η τελευταία πιο σημαντική συμμετοχή της ήταν στο..
«Έρωτας και Τιμωρία» που προβλήθηκε στην Τουρκία το 2010.
Έχει κερδίσει τέσσερις φορές το βραβείο της καλύτερης ηθοποιού στη γείτονα χώρα ενώ το 2008 κέρδισε το βραβείο της «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας» στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου.

Η γοητευτική κριαρίνα από μικρή είχε το μικρόβιο των τεχνών. Στο σχολείο είχε κερδίσει σε ένα διαγωνισμό φωτογραφίας και ήταν πάντα πολύ δραστήρια. Ήταν μέλος του συμβουλίου της τάξης και πήγαινε στους προσκόπους. Της αρέσει να ασχολείται με πολλά πράγματα παράλληλα και το θέατρο είναι η μεγάλη της αγάπη.

Η τηλεοπτική Γιασεμίν είναι από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς για συνέντευξη στην Τουρκία και οι προτάσεις για φωτογραφήσεις «πέφτουν βροχή».

Στο «Έρωτας και Τιμωρία» υποδύεται μια 25χρονη κοπέλα που εργάζεται σε διαφημιστική εταιρεία. Σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Μεχμέτ, αλλά λίγο πριν από την τελετή πληροφορείται πως εκείνος διατηρεί σχέση με την καλύτερη φίλη της. Τότε ανατρέπονται όλα στη ζωή της...


















Δεν υπάρχουν σχόλια: