Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Megaλο σοκ: Στο νοσοκομείο ΚΑΤ ο Πρωθυπουργός Γ.Παπανδρέου !

Στο νοσοκομείο ΚΑΤ της Αθήνας, νοσηλεύεται με βαριά θλαστικά τραύματα, σύμφωνα με την εκπομπή "Κοινωνία ώρα MEGA", ο Πρωθυπουργός Γεώργιος Παπανδρέου.
Η εισαγωγή του Έλληνα Πρωθυπουργού, σύμφωνα με το έγκυρο και αντικειμενικό κανάλι, έγινε μετά από την ξυλοδαρμό του από....
τους "μπράβους" της τρόικας.
Πιό συγκεκριμένα, οι δημοσιογράφοι του σταθμού, που τα λένε όλα και τα δείχνουν όλα, απεκάλυψαν ότι, την Παρασκευή το βράδυ Παναγίτσα μου, προς Σάββατο κι απόβραδο στην Αριστοτέλους που γερνάς, τηλεφώνησε ο Όλι Ρεν στον ΓΑΠ και του ζήτησε επίμονα να βάλει ειδικό τέλος δομημένων ακινήτων.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός, το καμάρι μας, ο λατρεμένος μας, αρνήθηκε σθεναρά, όπως αποκάλυψε ο ενημερωτικός σταθμός. "Δεν βάζω εγώ άλλους φόρους στους Έλληνες ρε κουφάλες, πάρτε το χαμπάρι", φώναξε εκνευρισμένος στο τηλέφωνο.
Τότε οι Ευρωπαίοι κατακτητές μας, που για όλα φταίνε αυτοί κι όχι εμείς που είμαστε αποτυχημένοι, μπήκαν στο αεροπλάνο και ήρθαν στην Ελλάδα για "τσαμπουκάδες".
Το ραντεβού δόθηκε στα Μαρμαρένια Αλώνια, λίγο έξω από το Μπραχάμι.
Εκεί, στην αρχή εμείς οι Έλληνες νικούσαμε τους κακούς ξένους.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Έλληνας Τσάκι Τσαν, προσπαθώντας να υπερασπιστεί το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου κατάφερε ένα δυνατό αριστερό κροσέ στον δεξιό Όλι Ρεν.
Αλλά, όπως πάντα βρέθηκε ο εφιάλτης: Η Κριστίν Λαγκάρντ, έβαλε τρικλοποδία στον Έλληνα Τσακ Νόρις, ο Έλληνας μαχητής έπεσε κάτω και ο βάρβαρος, του επιτέθηκε άνανδρα και τον σάπισε στο ξύλο στέλνοντάς τον στο ΚΑΤ.
Έτσι, πέρασε και το νέο χαράτσι, για το οποίο φταίνε οι βάρβαροι φυσικά κι όχι ο δικός μας.
Ο Έλληνας Πρωθυπουργός πάντως, πάλεψε, χτυπήθηκε, μάτωσε προσπαθώντας να αποτρέψει το νέο χαράτσι, αλλά οι αλήτες οι βάρβαροι της τρόικας, κατόρθωσαν τελικά να το επιβάλλουν.
Αυτά περίπου, έλεγαν σήμερα το πρωί, επί μία ώρα, οι έγκριτοι δημοσιογράφοι του MEGA, εξηγώντας μας τους λόγους για τους οποίους αναγκάστηκε για μια ακόμη φορά ο Έλληνας Πρωθυπουργός να βάλει τον 28ο ειδικό φόρο στα 2 χρόνια που κυβερνάει.
Επανάσταση αδέρφια. Για σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους, να πάρουμε το αίμα μας πίσω.
Να υπερασπιστούμε τον Έλληνα ηγέτη που αντιστέκεται και δεν θέλει να βάλει φόρους.
Ποιός ξέρει που θα φτάσουν οι ξένοι κατακτητές όταν του ζητήσουν να επιβάλλει τον 29ο ειδικό φόρο! Πού θα φτάσουν οι αλήτες; Θα του σπάσουν τη σπονδυλική στήλη; Ή ακόμη χειρότερα, θα του κλέψουν το ενεργειακό βραχιόλι;

Δεν υπάρχουν σχόλια: