Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Ε. Αντώναρος: Θέλουμε εκλογές, και ξεκάθαρη λύση

Την ανάγκη διεξαγωγής εκλογών και μίας «καθαρής λύσης» ώστε η ΝΔ να πετύχει την αυτοδυναμία και να μπορέσει να εφαρμόσει το πρόγραμμά της εξέφρασε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» ο βουλευτής της ΝΔ Ευάγγελος Αντώναρος.
«Θα πάμε σε εκλογές θέλουμε ξεκάθαρη λύση και θα την πάρουμε» δήλωσε χαρακτηριστικά, χαρακτηρίζοντας τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών... «γαντζωμένους στην εξουσία».
Παράλληλα, ο κ. Αντώναρος επιτέθηκε και στην υπουργό Παιδείας για τις δηλώσεις της περί κινδύνου εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη. «Ανεύθυνη η δήλωση Διαμαντοπούλου που έχει μία ευρωπαϊκή εμπειρία. Δεν πρέπει να το συζητάμε ούτε ως ενδεχόμενο τη στιγμή που μας στηρίζει η κ. Μέρκελ, πρέπει να δώσουμε τη μάχη στην ευρωζώνη» σημείωσε.
Ο βουλευτής της ΝΔ επέκρινε το κυβερνών κόμμα για την πολιτική του: «έχουμε μία κυβέρνηση που προσπαθεί να εφαρμόσει λάθος πράγματα και δεν μπορεί και να τα εφαρμόσει. Η συγκεκριμένη κυβέρνηση παίρνει αποφάσεις χωρίς να διαπραγματεύεται» σημείωσε.
Σε ό,τι αφορά την αύξηση του ΦΠΑ στην εστίαση, το χαρακτήρισε ως εντελώς αναποτελεσματικό μέτρο.

Πηγή:Skai

parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: