Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Κανείς βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, δεν είναι πλέον αθώος του εγκλήματος.

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είναι συμμέτοχοι στα δολοφονικά πειράματα της κυβέρνησης στα ποντίκια - πολίτες.

Κανείς δεν έχει άλλοθι για τη δολοφονία της χώρας από την κυβέρνησή του. Και μιλάμε για στυγνή  δολοφονία μια και κανείς Έλληνας δεν έχει πειστεί ότι αυτή η κυβέρνηση μπορεί να τα καταφέρει.
Ακόμη και οι ίδιοι  οι κυβερνώντες έχουν αρχίσει να σαρκάζουν την υπομονή των πειραματόζωων, όπως σωστά παρατήρησε ο Πρετεντέρης.
-Θα δούμε πόσο θ’ αντέξουν οι Έλληνες. Η ζωή δεν τελειώνει…
Αυτή ήταν η απάντηση του κωλοτούμπα Παντελή Οικονόμου, ο οποίος αφού στρογγυλοκάθησε στη δερμάτινη καρέκλα του υφυπουργού, κάνει ότι μπορεί για να φανεί χρήσιμος σαν διασκεδαστής του Βενιζέλου: γκριμάτσες, ανέκδοτα, χαριτωμενιές.
Ο Οικονόμου είναι χαρακτηριστική περίπτωση  πασοκιάς.
Για να επανέλθουμε λοιπόν στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, είναι εξίσου συνένοχοι με τους Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου και Βενιζέλο.

Οι οποίοι μέσα στον αμοραλισμό και την προδοτική ανικανότητά τους αντιμετωπίζουν 10 εκατομμύρια συμπολίτες τους σας πειραματόζωα.
Για τους εξουσιαστές είμαστε ένα είδος ποντικών όπου οι μαθητευόμενοι γιατροί με τις θωρακισμένες λιμουζίνες-φοβερή η αποκάλυψη του Γιάννη Παπαγιάννη και του Αντώνη Μυλωνάκη στο «Αποκαλυπτικό Δελτίο» για την αξίας 900.000 λίμο του Βενιζέλου-έχουν όλοι την ευχέρεια να εφαρμόσουν ακόμη και τις πιο ακραίες ιδέες τους.
Η ανοχή των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ είναι συνενοχή.
Στη καλύτερη περίπτωση παρακολουθούν αμέτοχοι τα βασανιστήριά μας, σπρώχνοντας τον πολιτικό χρόνο ως το τέλος του μήνα που πέφτουν τα μισθά και τα επιδόματα.

Παρτάκηδες της συμφοράς (μας)…
κουρδιστό πορτοκάλι

Δεν υπάρχουν σχόλια: