Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Θεσσαλονίκη μου, μεγάλη μπατσομάνα

Έτοιμη είναι η Θεσσαλονίκη για να υποδεχτεί τον Γιώργο Παπανδρέου και τους δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές του που τον ακολουθούν σε κάθε του εμφάνιση. 
Η όμορφη νυφούλα του Θερμαϊκού έχει βάλει τα καλά της και είναι σίγουρο πως αυτό το Σαββατοκύριακο θα της μείνει αξέχαστο.
Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν σήμερα το απόγευμα, αφού αστυνομικοί, πυροσβέστες και λιμενικοί θα πραγματοποιήσουν πορεία προς τις...
εγκαταστάσεις της ΔΕΘ.
Οι αστυνομικοί διαδηλώνουν σήμερα κατά της κυβερνητικής πολιτικής γιατί αύριο θα διαδηλώσουν υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής, σαπίζοντας τον κόσμο στο ξύλο.
Σήμερα το βράδυ, οι αγανακτισμένοι διοργανώνουν συναυλία στην πλατεία Λευκού Πύργου, όπου θα ξεθάψουν το τσεκούρι, θα χορέψουν γύρω από τη φωτιά και θα βάψουν τα πρόσωπά τους στα χρώματα του πολέμου.
Η αυριανή μέρα θα ξεκινήσει με την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου στη ΔΕΘ. Η τροχαία θα αποκλείσει όλους τους δρόμους της Θεσσαλονίκης αλλά αυτό είναι κόλπο, αφού ο Γιώργος Παπανδρέου θα φτάσει στη ΔΕΘ μέσα από τους υπονόμους και θα μποχάει σαν βόθρος.
Ο Γιώργος Παπανδρέου θα εγκαινιάσει τη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ενώ θα τελεστεί αγιασμός, χοροστατούντος του μητροπολίτη Άνθιμου και παρόντος του κοσμοπολίτη Μπουτάρη.
Το ραντεβού των αγανακτισμένων είναι στις 3 το απόγευμα, γιατί θα είναι κομμάτια από το προηγούμενο βράδυ, οπότε πάλι καλά που δεν το άφησαν για του χρόνου που θα ‘ναι πιο ξεκούραστοι.
Αφού οι αγανακτισμένοι πιούν κάνα φραπεδάκι –για να ανοίξει το μάτι-, θα επιχειρήσουν να περικυκλώσουν τη ΔΕΘ και να την αποκλείσουν από τους εκατοντάδες χιλιάδες ξένους επισκέπτες που θα θέλουν σαν τρελοί να μπουκάρουν για να αγοράσουν μία αξίνα, ένα χορτοκοπτικό και μια μπαλαντέζα.
Οι αστυνομικές δυνάμεις -που ξέρουν τα σχέδια των αγανακτισμένων γιατί τα έχουν γράψει όλοι οι αλήτες, ρουφιάνοι, δημοσιογράφοι- είναι προετοιμασμένες και θα προσπαθήσουν να τους κρατήσουν μακριά, χρησιμοποιώντας τον φράχτη από μέταλλο και πλεξιγκλάς που προμηθεύτηκε η ΕΛ.ΑΣ. από τη Γαλλία. Ο φράχτης είναι από τη Γαλλία, για να τονιστεί ο διεθνής χαρακτήρας της Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Οι αστυνομικές δυνάμεις –σε περίπτωση ανάγκης- θα χρησιμοποιήσουν το θωρακισμένο όχημα που πετάει νερό. Το νερό θα είναι από τον Θερμαϊκό και θα είναι τίγκα στα κωλόχαρτα και τις σκατούλες.
Η Αστυνομία σκέφτεται να χρησιμοποιήσει εναντίον των διαδηλωτών λυκόσκυλα, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει και λύκους.
Σε ετοιμότητα βρίσκονται και τριάντα αρκούδες από τον Αρκτούρο, οι οποίες θα χρησιμοποιηθούν μόνο αν τα ΜΑΤ τα κάνουν πάνω τους.
Συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν και οι οδηγοί ταξί, με αίτημα να ικανοποιηθούν τα δικά τους αιτήματα και όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει οι οπαδοί του Ηρακλή, οι οποίοι θα διαμαρτυρηθούν στον πρωθυπουργό για την πτώση της ομάδας τους στη Β΄ Εθνική, με το σύνθημα «Είναι παρθένα του Παπανδρέου η χτένα».
Οι οπαδοί του Ηρακλή ζητούν την επιστροφή της ομάδας τους στη Σούπερ Λίγκα ή να υποβιβαστούν τουλάχιστον στη Β΄ Εθνική και ο ΠΑΟΚ με τον Άρη, ώστε να μην τους κοροϊδεύουν τα παόκια και τα σκουλήκια.
Παοκτζήδες και Αρειανοί δεν έχουν προγραμματίσει καμία συγκέντρωση γιατί είναι Σάββατο, είναι αραχτοί και γουστάρουν. Θα δουν το ματς από την τηλεόραση.
Ξεχωριστή συγκέντρωση έχουν προγραμματίσει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ επειδή είναι πασόκοι και φοβούνται μη φάνε ξύλο από τους άλλους διαδηλωτές.
Σε ξεχωριστή συγκέντρωση και το ΠΑΜΕ επειδή τα μέλη του φοβούνται μην τους κολλήσουν οι άλλοι καμιά αρρώστια και πάψουν να είναι αγνοί και αθώοι κομουνιστές.
Κοινή συγκέντρωση θα πραγματοποιήσουν οι φίλοι της ρετσίνας Μαλαματίνα και η Λέσχη των Βαρελοφρόνων, ενώ ξεχωριστή συγκέντρωση και πορεία θα πραγματοποιήσουν αναρχικοί και αριστεριστές που αναμένεται να προσφέρουν όμορφο θέαμα και να αποτελέσουν την ατραξιόν της βραδιάς.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται πάνω από 6 εκατομμύρια αστυνομικοί και 8 εκατομμύρια ασφαλίτες, ενώ έχουν έρθει και 15 χιλιάδες διμοιρίες από τη Βοσνία, το Βιετνάμ και το Αφγανιστάν.
Στις ταράτσες των πολυκατοικιών θα είναι ακροβολισμένοι ελεύθεροι σκοπευτές που θα μαζεύουν και τα απλήρωτα κοινόχρηστα, απειλώντας τους ενοικιαστές με Καλάσνικοφ.
Στο κέντρο επιχειρήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, τον πρώτο λόγο θα έχουν ο υπαρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. Γιάννης Ψαραγοραχωβίτσας και ο στρατηγός Κάστερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: