Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Που ‘σαι Καραμανλή! – το σχόλιο του Λεωνίδα Παλαιοκώστα

Γράφαμε χθες:  "Στην ανάρτηση μας Πού 'σαι ρε Καραμανλή...!την οποία δημοσιεύσαμε και στο φιλικό μας ιστολόγιο Olympia έγιναν μέχρι στιγμής, 237 σχόλια. 
Σ' ένα απ' αυτά... έγραψε ο Σπάρτακος, μας άρεσε και σας το παρουσιάσαμε. 
Έχουμε λοιπόν συνέχεια, νομίζουμε ότι δεν σας ζαλίσαμε, στο άρθρο αυτό του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Καραμανλής: "Το όνομα - καταλύτης, σάρωσε και πάλι, με την εκκωφαντική του σιωπή" στο Olympia  γράφθηκε ένα εκπληκτικό σχόλιο, από τα 140 που έγιναν, του Λεωνίδα Παλαιοκώστα το οποίο και σας το παρουσιάζουμε:
1. Το εχω ξαναγραψει ο Καραμανλης ηταν η προσωπικη μου συμπαθεια , γιατι ηταν ενας “αντιπαλος ιδεολογικος” που ομως ευχαριστως θα ….επινα μαζι του τσιπουρακια με τις ωρες , συζητωντας επι παντος πολιτικου και οχι μονο θεματος .
Ηταν λαικος , ανθρωπινος, ακεραιος , εντιμος , ενας εκπροσωπος της παραδοσιακης λαικης δεξιας , απαλλαγμενος ομως απο εμφυλιοπολεμικα και αντικομμουνιστικα συνδρομα . 
Και ειμαι βεβαιος τα αντιστοιχα αισθηματα ετρεφε κι αυτος για τους κομμουνιστες …. ”εντιμοι κι ειλικρινεις ιδεολογικοι αντιπαλοι”. 

Αυτα στο ανθρωπινο επιπεδο …. Στο πολιτικο τωρα:

Η πολιτικη του καθοριστηκε εξ αρχης απ το γεγονος οτι ειχε μπροστα του ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ .
Μια Ολυμπιαδα ανετοιμη να ξεκινησει , μια Ολυμπιαδα που αλλοι δεχτηκαν , εφαγαν τον αμπακο μαζι με Αγγελοπουλεους και Μπομπολεους , την παρατησαν στην τυχη της -την προετοιμασια της- και ασχετα αν και η ΝΔ ηταν αρχικα υπερ … δεν ξερω αν ο ιδιος συμφωνουσε να δεχτει η Ελλαδα τετοιο βαρος.
Στα πλαισια αυτα λοιπον ακομα κι αν ηθελε να ανοιξει θεματα με “διωξεις” της Σιμητοπαρεας , δεν ηταν η καταλληλη εποχη για Εθνικο Διχασμο .
Παραλαμβανει λοιπον το ” αγγουρι ” , μαζι με ενα χρεος 180δις , το οποιο τα παπαγαλακια του συστηματος μας λεγαν επι δυο χρονια τωρα , οτι το εκτιναξε στα 300 μεσα σε 5 χρονια .
Αυτη βεβαιως ειναι η μιση αληθεια , γιατι η αλλη μιση ειναι οτι απο τα 120δις που δανειστηκε συνολικα , μονο τα 40δις ηταν για να λειτουργησει η χωρα !!!!
Τα 80δις ηταν για να αποπληρωθουν δανεια απο το 82 ακομα που εληγαν μεταξυ 04-09 !!!!!!!
[το περιεργο εδω ειναι οτι η νεα ηγεσια της ΝΔ μετα το 2010 , οχι το κουκουλωσε ,αλλα δεν το ανεδειξε (οπως και το υψος των spreads στα 130%) , με ΚΡΑΥΓΕΣ και ΚΥΜΒΑΛΑ , απ αρχης αλλα πολυ αργοτερα . 
Αντιθετα αφηνε τον Παπαθανασιου ΜΟΝΟ του στα καναλια να φωναζει για ολα αυτα , αλλα και για το μαγειρεμα του ελλειματος, με αποτελεσμα να φαινεται γραφικος. Το γεγονος του "μουδιασματος" απο την ηττα του 10 % ας πουμε οτι ειναι μια σοβαρη δικαιολογια ]
Στην εξωτερικη πολιτικη τωρα (που ειναι και το κλειδι της πορειας του ΚΚ) κορυφαια επιλογη του ηταν η αρχικη τοποθετηση του Π. Μολυβιατη στη θεση ΥΠΕΞ !!!!! 
Ενας πολιτικος “παλιας κοπης ” γνωστης των διεθνων θεματων και με ικανοτητα να συνδιαλλεγεται με τα κορακια της διεθνους σκακιερας και πανω απ ολα Πατριωτης χωρις αγγιλωσεις .
Κινηση πρωτη λοιπον το πλησιασμα της αρκουδας , το αγγαλιασμα στον Πουτιν -ΑΓΩΓΟΣ (απαρχη της πορειας πτωσης του). 
Θυμιζω , αμεσως μετα ο Πουτιν παντρευει την κορη του στην Τηνο και οι επαφες πανε κι ερχονται Μοσχα Αθηνα !!!!!
{Το βετο στο ΝΑΤΟ για τα Σκοπια και η “χαλαρη” σταση στο σχεδιο Αναν ηταν αλλες δυο προσωπικες του επιλογες}
[ακουγαμε με φιλους τις ειδησεις για τον αγωγο κι ειπαμε ολοι "Κωστακη ....λιγα τα ψωμια σου απο τα αμερικανακια"]

Τοτε τα αφεντικα αυτου του τοπου κανουν την κινηση ΜΑΤ στα σπλαχνα της κυβερνησης , επιβαλλοντας την τοποτηρητρια τους Δρακουμελινα , ως Δουρειο Ιππο μεσα της .
Ακολουθουν τα γνωστα ……”υπολειτουργεια ” του υπ.συμβ. , πυρκαγιες , καψιμο Αθηνας απο γνωστους αγνωστους και τελικα ο εκβιασμος του ΠΑΣΟΚ με τον Παπουλια .
Το μεγαλο προβλημα βεβαια της ΝΔ ηταν ακομα και στην 5ετια αυτη , προβλημα δομικου προσανατολισμου της χωρας κι οχι μονο ΝΑΤΟ -ΕΕ , αλλα κυριως γιατι το δεσιμο μας σ αυτο το αρμα , ΕΠΕΒΑΛΛΕ πολλαπλη διαλυση της παραγωγικης βασης της χωρας (αγροτικη παραγωγη -μεταποιηση , κλωστουφαντουργια , ναυπηγωεπισκευη, βιομηχανικη παραγωγη , ορυκτο πλουτο).
Διαλυση που πρωτοστατησε το ΠΑΣΟΚ βεβαια , διογκωνοντας , για ψηφοθηρια τον Δ.Τ., αλλα αποδεχτηκε λογω ιδεολογιας και η ΝΔ .
Διαλυση που εγινε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ απο τους “εμπορους των εθνων ” , γιατι ΔΕΝ θελαν ποτε την Ελλαδα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ , με εμπορικες σχεσεις με οποιον την συμφερει , γιατι μας θελαν φτηνα υποταγμενα γκαρσονια κι ορντινατζες .
Εξ ου και η παραδοση της χωρας σ αυτους μεσω ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ, ΛΙΣΣΑΒΩΝΑΣ και αλλων προδοτικων συμφωνιων ….
Εχω την αφελη (ισως) υποψια οτι ο ΚΚ προσπαθησε … εκτακτως μια “λοξοδρομιση “, μεσα ομως σε ενα απροετοιμαστο πολιτικο σκηνικο (λαο και κομμα) κι εν πασει περιπτωσει … ουτε Τσε Γκεβαρα ηταν , ουτε Καραισκακης .
(μπορει η συμπαθεια να επηρρεαζει την πολιτικη μου εκτιμηση των καταστασεων ,τουτεστιν να κανω και λαθος…)
Η αστικη ταξη της χωρας , αυτες οι 200 “αγιες” οικογενειες , αυτοι που κυριως φαγανε τα 300δις μεσω εργολαβιων που αναλαμβαναν (κι εχουν τωρα 600δις στας Ελβετιας) , αυτοι που φεραν εδω 1.500.000 εξαθλιωμενους ανθρωπους για να εχουν φτηνα εργατικα χερια , αυτοι που χρησιμοποιουν τα κομματα εξουσιας σαν ορντινατζες τους και υπαλληλους …… θα τρωγανε το πρωτο χαστουκι με τον βασικο μετοχο , κινηση που δεν τελεσφωρησε ακριβως γιατι τα πλοκαμια τους στα κομματα εξουσιας ειναι ΠΟΛΥ ΒΑΘΙΑ ….

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο πρώην πρωθυπουργός λόγω έλλειψης ικανοτήτων και εμπειρίας είχε καταφέρει να συγκεντρώσει δίπλα του όλα τα αρχιλαμόγια της αγοράς με αποτέλεσμα την ηθική και οικονομική διάλυση της χώρας.

Κανένας Πρωθυπουργός στην νεότερη ιστορία της Ελλάδος δεν άφησε παρόμοια καταστροφική πολιτική κληρονομιά, όπως ο κ. Καραμανλής.

Είχε κάνει σημαία του «τον αγώνα κατά της παραοικονομίας και της διαφθοράς», για να βυθισθεί εν συνεχεία στον βούρκο των σκανδάλων.

Ο κ. Καραμανλής υποσχέθηκε επανίδρυση του κράτους και άφησε πίσω του μια χώρα στα πρόθυρα της χρεωκοπίας.

Μόνο μέσα σε πεντέμισι χρόνια διακυβερνήσεως το δημόσιο χρέος αυξήθηκε από τα 183 δισεκατομμύρια ευρώ στα 280 δισεκατομμύρια ευρώ.

Ο κήρυκας του «σεμνά και ταπεινά»,Κωστάκης ο ανιψιός, αφού κατήγγειλε στο σουβλατζίδικο «τους πέντε νταβατζήδες», ανέχθηκε - και εν πολλοίς κάλυψε- το νταβατζηλίκι των γνωστών κολλητών του (Αγγέλου,Ρουσοπουλου,Ανδριανού) τριάδας ομοούσιων αχρείων...

O Κωστάκης Καραμανλής υπήρξε ο καταλύτης που οδήγησε την χώρα στην ηθική απαξίωση, στην καταχρεωση και στην ανυποληψία.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΔΕΣ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΤΟΥ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ ΣΥΝ ΤΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΝΤΑΛΤΟΝ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ !!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ(ΕΠΑΙΡΝΕ ΓΙΑ ΝΑΞΕΠΝΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΕΖΟΥ!!!!!!!

ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΛΛΕΙΜΑΤΑ ΔΙΣ. ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;;;;;;;;;;

ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;;;

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΡΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;;

ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΟΥ Τ.Τ. ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;;;


ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ) ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;

ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑ ΠΗΡΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΟΚΑ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΚΙΝΑ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ ΣΑΝ ΤΟΝ ΕΛΕΕΙΝΟ ΠΡΟΔΟΤΗ ) ΑΚΟΥΣΕΣ;;;;;;;

ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΚΑΝΔΑΛΑΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, ΕΤΣΙ!!!!!!!!!!



ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΑΣ!!!!!!! !!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ανώνυμε των 09.50 μμ: Υβριστή,εθελότυφλε καιπορωμένε … δεν είμαι ουτε υπηρξα κομματόσκυλο ,απλά αγανακτισμένος, καταχρεωμένος και Εθνικά εξευτελισμένος είμαι.

Ο πρώην Πρωθυπουργός ο βασικός υπόλογος σιωπά ...

Πριν από 7 χρόνια, στον περίφημο Μπαϊρακτάρη, ο πρώην πρωθυπουργός, Κωστάκης Καραμανλής, είχε κηρύξει ( -στα λόγια όπως αποδείχθηκε-) πόλεμο στους νταβατζήδες.

Ηταν ένα μήνυμα του τότε ισχυρού πολιτικού άνδρα ο οποίος τελικά δε στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υπέκυψε στα διαπλεκόμενα, συμβιβάστηκε μ’ αυτά και κυβέρνησε μαζί τους .

Αντ' αυτών ο Κωστάκης φυσικά έκανε τα αντίθετα!
Το Κράτος δεν επανιδρύθηκε, απλώς άλλαξε χρώμα. Από πράσινο γαλάζιο!

Κυβέρνησε τη χώρα 5½ χρόνια, την άφησε να χρεοκοπήσει, υπονόµευσε κάθε αξιοκρατία, επέτρεψε στους κάθε λογής φίλους, κολλητούς, κουμπάρους και κομματικά σαχλοκούδουνα να αποµυζήσουν τον κρατικό κορβανά, θεοποίησε το ρουσφέτι, έκανε τη χώρα ένα απέραντο εκτροφείο σκανδάλων.

Έβγαινε ο αχαμνός στα μέσα λέγοντας ότι η κυβέρνηση του διέπεται από τον κανόνα του σεμνά και ταπεινά και από δίπλα του τα τρωκτικά ροκάνιζαν ότι περνούσε έξω η μέσα από την πόρτα του Μαξίμου.

Όλη σχεδόν η κυβέρνηση του Καραμανλή, υπουργοί, υφυπουργοί. διοικητές και δημόσιοι κρατικοί λειτουργοί συμβιβάστηκαν με τη διαφθορά και τα άρπαξαν χοντρά !...

Ποιοί και γιατί συμβιβάστηκαν, ποιοί και γιατί υποχώρησαν, ποιοί και γιατί ενέδωσαν και με ποιά ανταλλάγματα, το προσωπικό τους πόθεν έσχες το δείχνει.

Έτσι λοιπόν, δεν είναι τυχαίο,που ο Ανδριανός έχει 58 ακίνητα ,ο Ρουσόπουλος τις βίλες με τις πισίνες, ο Σιούφας το μισό κ-ώ-λ-ο-νάκι, ο Αρούλης τζακούζι στο ρετιρέ , ο Βουλγάρικης και η Πετραλιά τα κότερα και τα εξοχικά...κτλ...κτλ...

«Αρκετοί από τους ανθρώπους που εμπιστεύθηκε ο Καραμανλής διέψευσαν τις προσδοκίες του και σε επίπεδο ήθους, αλλά και σε επίπεδο ικανοτήτων» λέει χαρακτηριστικά o Γ. ΛΟΥΛΗΣ (ο μυστικοσύμβουλος) και αναφέρει ότι κάποια από τα στελέχη της ΝΔ είχαν «στερητικά σύνδρομα εξουσίας»..

Η Ν. Δ. ταυτίστηκε με τόσα σκάνδαλα που ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία της είχε ζήσει…

Θα λογοδοτήσει κανείς από τους συνεργατες του για την ελληνική δημοσιονομική καταστροφή;
Μάλλον απίθανο.

O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός.
Για όλα αυτά ο αχρείος, δεν έχει πει λέξη ως τώρα, δυό χρόνια µετά τις εκλογές.

Τώρα τα «ορφανά» του Καραμανλή δηλαδή, οι πρώην αποτυχημένοι υπουργοί, γραμματείς, βουλευτές και άλλα κυβερνητικά στελέχη ,αντί να ζητήσουν συγνώμη, μιας και στάθηκαν ανάξιοι της εμπιστοσύνης του Καραμανλή, αλλά και του λαού που τους ψήφισε, διαδίδουν σενάρια για επάνοδο του.

Έντρομοι τώρα οι λαδωμένοι προσπαθούν να αμυνθούν με εμπροσθοφυλακή πορωμένους δημοσιογράφους ,συνεπικουρούμενοι απο δημοσυντήρητα γιού-σιουφά-κιά , στα οποία είχε μοιραστεί από το κράτος και την Siemens αφειδώς άφθονο χρήμα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ν. Δ. ταυτίστηκε με τόσα σκάνδαλα που ουδέποτε άλλοτε στην ιστορία της είχε ζήσει…

Θα λογοδοτήσει κανείς από τους συνεργατες του για την ελληνική δημοσιονομική καταστροφή;
Μάλλον απίθανο.

O Κωστάκης ο Καραμανλής ήταν πολύ μικρός για πρωθυπουργός.
Για όλα αυτά ο αχρείος, δεν έχει πει λέξη ως τώρα, δυό χρόνια µετά τις εκλογές.

ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΣ
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟΝ, ΠΡΑΣΙΝΕ ΜΠΑΓΛΑΜΙΔΗ!!!!!!!

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ (ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΥΡΙΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ-ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ)ΘΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ;;;;;;;;;

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΙΑ, ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΒΛΑΧΟ-ΝΤΑΣΚΑ-ΑΥΤΙΑΔΩΝ: ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ!!!!!!!!!!!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΤΕΙ ΜΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ!!!!!!!!!!!

ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΡΑΣΙΝΕ ΠΑΠΑΡΑ!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πλούσιοι πολιτικοί ...φτωχοί πολίτες… χρεοκοπημένη χώρα !!!Το πρόβλημα το έχει ο φορολογούμενος, κακόμοιρος Έλληνας ,ο σκληρά εργαζόμενος και όχι τα κόμματα με τα κομματόσκυλα του και τους υποτακτικούς τους.

Αυτοί κάνανε τις μπάζες τους από τα κλεμμένα και συνεχίζουν απτόητοι να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις,να εισπράττουν μίζες και να επιδεικνύουν ανάλγητα τα πλούτη τους.

Η Δικαιοσύνη ,το ΣΔΟΕ,το Κράτος κοιμούνται …

Βουλευτές ,πρώην κομματόσκυλα ,γνωστοί σφουγγοκωλάριοι των επίγονων ,βγήκαν πρωταθλητές στο Real Estate, πισινατοι ,σκουφάτοι και αεράτοι επενδυτές.

Ντόρα Μπακογιάννη: 10 ακίνητα (μεταξύ αυτών 2 αγροτεμάχια (75.110 τμ) στη Γαλλία (Savoie))+ ατομικές καταθέσεις 1,2 εκατ. ευρώ + σύζυγος Ισίδωρος Κούβλεος: : 1 εκατ. ευρώ και 2,7 εκατ. δολλάρια

Γ. Ανδριανός: 58 ακίνητα + ποσά μετρητά +πόσες μετοχές +... (πόσα άδηλα… )

Θ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Θόδωρος :
1 Διαμέρισμα και 1 αποθήκη στην Καισαριανή, 1 διαμέρισμα στην Ανάβυσσο, 1 σπίτι 388τμ στο Καπανδρίτι με πισίνα 133 τμ, 2 αγροτεμάχια στο Καπανδρίτι.
Μάρα : 2 σπίτια και 1 οικόπεδο και 1 αγροτεμάχιο (50%) στον Πύργο, 1 διαμέρισμα στην Πάρο, 1 αποθήκη στην Πάρο
Από κοινού : 2 διαμερίσματα στο Ψυχικό
Μετοχές : Πολλές μετοχές σε εισηγμένες επιχειρήσεις, ανάμεσα τους και στην ΠΑΕ Εθνικός Αστήρ

Νίκος Νικολόπουλος (Ν.Δ.): 50 ακίνητα (διαμερίσματα, οικίες, γραφεία, οικόπεδα και αγροτεμάχια κυρίως στην Πάτρα).

Γ. ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ Εισόδημα :
Ο ίδιος 133.877,91 και η σύζυγός του 334.276,47
Ακίνητα : Γιώργος και Κατερίνα : 1 αποθήκη στον Λυκαβηττό, 1 πάρκιγκ στον Λυκαβηττό, 4 διαμερίσματα στον Λυκαβηττό, 1 οικόπεδο στο Ηράκλειο., βοσκότοπος στη Τζιά, 1 σπίτι στην Αράχωβα
Γιώργος : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 αγροτεμάχιο στο Ρέθυμνο 100.000 τμ( το 25%), αγροτεμάχια συνολικής έκτασης 12.000 τμ στο Ρέθυμνο (το 25%) , αποθήκη στο Λάυριο, 2 διαμερίσματα στο Λαύριο, 2 διαμερίσματα στο Ηράκλειο, κατάστηματα στο Ηράκλειο και άλλα 8 ακίνητα στο Ηράκλειο των οποίων δεν διευκρινίζεται η χρήση
Κατερίνα : 1 διαμέρισμα στο Κολωνάκι, 1 πάρκιγκ στην Αθήνα, 1 αποθήκη
Κόρη : 12 διαμερίσματα στο Ηράκλειο
Χρεόγραφα :
Ομόλογα : Μαζί με Κατερίνα 665.261,85
Αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 74.353,97
Αμοιβαία κεφάλαια εξωτερικού : Μαζί με Κατερίνα 453.951,94
Καταθέσεις : Μαζί με Κατερίνα 831.416 ευρώ


Βασίλης Μιχαλολιάκος: 18 ακίνητα και...
Σιούφας ;;; Πετραλία ;;; Κούλης ;;; Αρουλης ;;; κτλ ....

AYTA ΡΕ ΠΟΡΩΜΕΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΑΙΣΧΗ ΤΩΝ...

ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΤΙΝΑΞΕΙ ΑΚΟΜΗ , ΡΩΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΑΜΟΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΣΟΥ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙΣ,ΟΜΩΣ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ,ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ

ΑΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΙΑ ΠΑΠΑΡΑ, ΜΥΑΛΌΧΥΜΕΝΕ !!!