Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Είναι 'φευγάτος', έχει ξεφύγει εντελώς, είναι εκτός 'τόπου και χρόνου' !

Όσοι παραγωγικοί και κοινωνικοί φορείς συμμετείχαν στο χθεσινό ραντεβού με τον Παπανδρέου και τους δέκα υπουργούς του κατάλαβαν ότι … είναι 'φευγάτος', έχει ξεφύγει εντελώς, είναι εκτός 'τόπου και χρόνου' !

«Εμείς του λέγαμε για τη φορολογία και εκείνος απαντούσε ότι σε λίγο καιρό θα είμαστε μεταξύ των τριάντα πλουσιότερων κρατών του κόσμου» ανέφερε...
έκπληκτος μετά τη συνάντηση πρόεδρος συνομοσπονδίας.
Τόσο οι επικεφαλής των εργαζόμενων όσο και των επιχειρήσεων και του εμπορίου , συμφώνησαν ότι ουδέποτε στο παρελθόν αντιμετώπισαν τέτοια κατάσταση διάλυσης, σύγχυσης και γενικολογίας από επικεφαλής κυβέρνησης.

Υ.Γ. Υποσχέθηκαν χθες πως, αν στηθούμε καλά στο Βιασμό (εφαρμόσουμε μεσοπρόθεσμο και σιωπήσουμε στο Ξεπούλημα)... μέσα σε λίγα χρόνια θα ανήκουμε στις 30 πλουσιότερες χώρες (Εφιάλτης-Γιωργάκης, στη χτεσινή συνάντηση-παραμύθι.
Φρεσκάρουν τα γνωστά βάρβαρα "σοσιαλιστικά" τους επιχειρήματα, τύπου "δύσκολα, αλλά αναγκαία μέτρα" (Εφιάλτης-Γιωργάκης, χτες) ή του τύπου "παίρνουμε μέτρα με το πιστόλι της τρόικας στον κρόταφο" (Εφιάλτης-Βενιζέλος, χτες, στην ίδια, παρανοϊκή, μάζωξη).

Δεν υπάρχουν σχόλια: