Κυριακή 7 Αυγούστου 2011

«Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα»


«Η κυβέρνηση Καραμανλή εργάστηκε με σύστημα», υποστηρίζει και προσθέτει ότι «μέσα σε λίγους μήνες, πριν από τα μέσα της χρονιάς, είχαν καλυφθεί οι δανειακές ανάγκες της χώρας για σχεδόν ολόκληρο το 2009»
Αυτό υποστήριξε ο βουλευτής Επικρατείας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ευάγγελος Αντώναρος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «Τύπος της Κυριακής».
Όλα έγιναν «οργανωμένα και χωρίς τυμπανοκρουσίες» και σημειώνει πως «δεν χρειάζονται παχιά λόγια»...

Γνωστός για τους φιλικούς δεσμούς με τον πρώην πρωθυπουργό, που όπως υποστηρίζει «έχει δώσει δείγματα λιτού και μεστού πολιτικού λόγου».
Μάλιστα για το εάν θα μιλήσει κάποια στιγμή ο Καραμανλής είπε ότι: «σε κάποιο χρονικό σημείο, που δεν μπορεί να το προσδιορίσει τώρα.. Όταν το κρίνει ότι πρέπει να τοποθετηθεί δημόσια, θα το κάνει ο Καραμανλής».
Επίσης, για την κυβερνητική θητεία της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι δεν δημιουργεί εσωστρέφεια στην παράταξη η κριτική της, «εφόσον δεν γίνονται υπερβολές».
«Στη Νέα Δημοκρατία, ευτυχώς, δεν υπήρξαμε ποτέ στρατιωτάκια του σήκω-σήκω, κάτσε-κάτσε».
Ο κ. Αντώναρος επικρίνει την κυβέρνηση πως «οδηγεί τους μισθούς στα επίπεδα φτώχειας των 400 ευρώ» και σημειώνει πως «πάνε να μας κάνουν Βουλγαρία και Ρουμανία και αυτό δεν πρέπει και δε θα αφήσουμε να συμβεί».
Τέλος, αναφέρει πως σκέφτεται στις επόμενες εκλογές να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο του κόμματος της Β΄ Αθηνών, αφού είναι γέννημα θρέμμα της Καλλιθέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: