Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

«Μποφόρ» στο Μαξίμου για τη γκάφα της ΔΕΘ

Στους δημοσιογράφους και στα μέσα ενημέρωσης, που μετέδωσαν το θέμα της ακύρωσης της ομιλίας του πρωθυπουργού στο Βελλίδειο στο πλαίσιο της ΔΕΘ, πετάει το «μπαλάκι» η κυβέρνηση για τη γκάφα, που συνέβη χθες το βράδυ.
Συνεργάτες του πρωθυπουργού επιμένουν, πως δεν υπήρξε ποτέ τέτοιο θέμα και ως εκ τούτου κανείς εξ αυτών δεν διέρρευσε μια τέτοια πληροφορία.
Όμως είναι αξιοπερίεργο το γεγονός ότι, περισσότερα από τέσσερα μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν την πληροφορία. Πρόκειται για τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς και μια ιστοσελίδα.
Οι συνεργάτες του κ. Παπανδρέου αποδίδουν το γεγονός στην...
προχειρότητα, όπως ισχυρίζονται, των δημοσιογράφων οι οποίοι συνηθίζουν ο ένας να αντιγράφει την είδηση του άλλου, χωρίς ρεπορτάζ
Πάντως το θέμα είναι, πως ο πρωθυπουργός εμφανίζεται ιδιαίτερα εκνευρισμένος με το γεγονός, αφού και ο ίδιος εξεπλάγη με τη διαρροή είτε ήταν αληθής, είτε δεν ήταν.
Όπως και να έχει, το περιστατικό ανέδειξε για μια ακόμη φορά την έλλειψη συνεννόησης και συντονισμού των στενών συνεργατών του κ. Παπανδρέου σε σχέση με το «μοίρασμα» των ειδήσεων και της γενικότερης επικοινωνίας με τους δημοσιογράφους ακόμα και των μεγαλύτερων μέσων της χώρας.
http://www.newsbomb.gr/politikh/story/74240/mpofor-sto-maximoy-gia-th-gkafa-ths-deth

Δεν υπάρχουν σχόλια: