Παρασκευή 8 Ιουλίου 2011

Φραπέ και τσίπουρα στην «καρδιά» του Hollywood!


Σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα, όπου κάθε αναφορά της σχετίζεται μόνον με αρνητικούς και δυσοίωνους χαρακτηρισμούς, οι ελληνοαμερικανοί σταρ του Hollywood έκαναν το θαύμα τους και την στήριξαν με ένα μοναδικό τρόπο. Πώς έγινε αυτό; Συμμετέχουν σε αφιέρωμα του nbc για την Βόρεια Ελλάδα και μάλιστα «μεταφέρουν» τον φραπέ, το τσίπουρο και το… σαγανάκι στην «καρδιά» της αμερικανικής σοουμπιζ!
       
Για τρεις ημέρες, επταμελές συνεργείο του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου nbc (φωτο: Ελεύθερος Τύπος) βρέθηκε στην Κεντρική Μακεδονία, προκειμένου να συγκεντρώσει υλικό για αφιέρωμα της εκπομπής Mansions and Millionaires. Η συγκεκριμένη εκπομπή προβάλλει αφιερώματα σε εξωτικούς προορισμούς, τα οποία προετοιμάζονται δύο φορές τον χρόνο. Μάλιστα, παραγωγός της είναι ο Michael Corbett, γνωστός ηθοποιός από την σειρά Ατίθασα Νιάτα. Σημειώνεται ότι την εκπομπή παρακολουθούν περίπου 2.400.000 τηλεθεατές!
       

Στα γυρίσματα, που έγιναν σε πολυτελή θέρετρα της Χαλκιδικής, στο ιστορικό κέντρο και τα κάστρα της Θεσσαλονίκης και το μοναδικό μουσείο Βασιλικών Τάφων της Βεργίνας, πρωταγωνιστούν οι διασημότεροι ελληνοαμερικανοί celebrities. Ανάμεσά τους η ελληνικής καταγωγής Jennifer Aniston,

η σύζυγος του Tom Hanks, Rita Wilson, η οποία μαζί με τον διάσημο πρωταγωνιστή έχουν εδώ και χρόνια σπίτι στην Αντίπαρο,
       

η Νία Βαρντάλος, που έχει υμνήσει την Ελλάδα μέσα από το Greek Fat Wedding, αλλά και ο Ζακ Χαλιφιανάκης.  
       
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μάλιστα, στα γυρίσματα οι σταρς δείχνουν ελληνικές συνήθειες όπως το πώς φτιάχνεται και σερβίρεται το φραπέ και το τσίπουρο, αλλά και το χύμα κρασί και το σαγανάκι, βλέπουν μοναδικά ηλιοβασιλέματα, ενώ μιλούν για την ιστορία της χώρας μας από την γη του Μεγαλέξανδρου. 

Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Απόστολος Τζιτζικώστας υποσχέθηκε στους celebrities μια μοναδική εμπειρία, στην οποία όχι μόνο η Ελλάδα θα έχει τον πρώτο λόγο, αλλά και οι ίδιοι θα την θυμούνται για μια ζωή.     

Δεν υπάρχουν σχόλια: