Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Και η Ρωσία καλεί τον Σαμαρά

Η αλλαγή κλίματος που υπάρχει σε διεθνές επίπεδο υπέρ του Αντώνη Σαμαρά, καταγράφεται και από την εκδήλωση ενδιαφέροντος των ηγέτιδων δυνάμεων να προγραμματιστεί μια επίσκεψη εργασίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Πριν από μερικές ημέρες, αποκαλύφτηκε ότι το επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά επεξεργάζεται τις τελευταίες λεπτομέρειες μιας επίσκεψης του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου θα ...
επιδιώξει να έχει σημαντικές επαφές, όχι μόνο με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο και επιφανή μέλη της ομογένειας, αλλά και με σημαίνοντα στελέχη της κυβέρνησης Ομπάμα, καθώς και του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος.
Η «Real News» αποκαλύπτει ότι η Συγγρού βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή και με τη Μόσχα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί ένα ταξίδι του Αντώνη Σαμαρά και στην πρωτεύουσα της έτερης υπερδύναμης, όπου θα έχει, μεταξύ άλλων, συνάντηση και με τον Πρόεδρο της Ρωσίας Ντιμίτρι Μεντβέντεφ.
Στο επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά εκτιμούν ότι δυο τόσο βαρύνουσας σημασίας επισκέψεις του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης θα ενισχύσουν σημαντικά το διεθνές προφίλ του, και θα στείλουν το μήνυμα ότι η διεθνής κοινότητα, και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο, τον προσεγγίζει πλέον ως «εν αναμονή πρωθυπουργό» της Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: