Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Ο «μαγικός» κόσμος του Γιωργάκη Παπανδρέου!

Mίλησε πάλι ο Γιώργος… 
Και όταν μιλάει ο George… Μένουμε άφωνοι εμείς! 
Είπε, είπε, και τι δεν είπε πάλι αυτό το αγόρι το ψηλό, το γεροδεμένο, με το πάντα περιποιημένο μουστάκι του…
Ας δούμε…ή μάλλον ας διαβάσουμε τι είπε ο υιός Παπανδρέου σήμερα κατά την διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου!
«Η ιστορία θα γράψει το τελικό αποτέλεσμα αυτής της περιόδου και αυτό θα είναι εκείνο το κρίσιμο στοιχείο, που θα τη χαρακτηρίσει και θα μείνει. Και δεν θα είναι μόνο η ίδια η κρίση, αλλά κυρίως το τι και πώς άλλαξε στη χώρα μας, το πώς άλλαξε η ίδια η χώρα μας μέσα από αυτή την κρίση.»
Η ιστορία Γιώργο, έχει γράψει ήδη αυτή την περίοδο στις σελίδες της… Και συγκεκριμένα στις μαύρες! 
Όσο για το στοιχείο που θα την χαρακτηρίσει, θα είναι σίγουρα η εξόντωση ενός ολόκληρου λαού… 
Από την άλλη αυτά που κυρίως άλλαξαν στην χώρα μας, είναι το επίπεδο της ζωής μας, το ότι οδηγήθηκαμε στην ανεργία, οι νέοι έχασαν κάθε ελπίδα στο μέλλον και οι ηλικιωμένοι από περήφανα γηρατειά, έγιναν γηρατειά ανέχειας. Η χώρα φυσικά άλλαξε και αυτή… 
Η κάποτε περήφανη για τον πολιτισμό, τα έργα της, τους πάντα χαμογελαστούς ανθρώπους της, Ελλάδα, κατάντησε έρμαιο σε κάθε «κοράκι» της Ευρώπης, να ξεπουλάει ότι έχει και δεν έχει για να κάνει τα χατήρια στους δανειστές. (με το αζημίωτο πάντα)

«Η δική μας επιτυχία, θα είναι επιτυχία όλων. Το πώς μέσα από την προσπάθεια, τους κόπους, τις θυσίες, τον πόνο, τη διαμαρτυρία, αλλά και την ουσιαστική συμμετοχή, γεννήθηκε το καλύτερο.»

Μια διόρθωση George! (ξέρεις… όπως Αμερική) Η δική σας ΑΠΟΤΥΧΙΑ θα είναι αποτυχία όλων. Μέσα από την ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΑΣ πολιτική , τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ κόπους, τις ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ θυσίες, τον ΔΙΚΟ ΜΑΣ πόνο, την ΔΙΚΗ ΜΑΣ διαμαρτυρία, το μόνο που γεννήθηκε είναι, ΕΣΕΙΣ να συνεχίσετε να τρώτε με χρυσά κουτάλια, την ώρα που ΕΜΕΙΣ πληθαίνουμε στην ουρά για τα συσσίτια!

«Δικό μας καθήκον είναι να συνεχίσουμε. Να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε ξεκινήσει και όχι απλώς να σώσουμε την πατρίδα μας, αλλά και να την αλλάξουμε οριστικά και αμετάκλητα προς το καλύτερο».

Σε παρακαλούμε… Μην μας σώζεις άλλο! ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙΣ!!! Δεν θέλουμε να κάνεις τίποτα άλλο… Αρκετά έκανες…Περισσότερα από όσα θα μπορούσαμε να φανταστούμε ποτέ!

«Και οι αποφάσεις αυτές είχαν αντίκτυπο στη ζωή όλων των Ελλήνων και Ελληνίδων, που ζουν σήμερα μια δύσκολη καθημερινότητα. Η πραγματικότητα είναι ότι, σε κάθε περίπτωση, η κοινωνία μας βιώνει μια ζοφερή κρίση, με μειωμένο εισόδημα και υψηλή ανεργία, μια ύφεση που αποτελεί πρόβλημα για κάθε οικογένεια.»

Ξέχασες να εξαιρέσεις την δική σου οικογένεια, Γιώργο! Και τις οικογένειες κάποιων άλλων «κολλητών» σου…

«Εμείς συνεχίζουμε το μεγάλο μεταρρυθμιστικό μας έργο, εξηγούμε τις πολιτικές μας στους πολίτες και είμαστε περήφανοι γι’ αυτή τη δουλειά μας».

Πάλι τα ίδια Γιώργο; Επιμένεις ακόμα; Είσαι περήφανος για όσα κάνεις; Για ποιό ακριβώς είσαι περήφανος;

Για τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών στο Σύνταγμα;

Για το ότι γέμισες με καρκινόγονα χημικά μια ολόκληρη πόλη;

Για το ότι έβγαλες ηλικιωμένους στο δρόμο να διαμαρτύρονται;

Για τις ατέλειωτες ουρές στο ταμείο ανεργίας;

Για τα μαγαζιά που ένα-ένα κλείνουν;

Ποιό από όλα σε κάνει περισσότερο περήφανο Γιώργο;


«Όσοι θεωρούν ότι πρέπει να φοβόμαστε τις αλλαγές, γιατί έχουν πολιτικό κόστος, ίσως και συγκρούσεις, κάνουν λάθος. Γιατί σε τέτοιες αλλαγές, που κάναμε και κάνουμε, μας στήριξε η ελληνική κοινωνία. Γι’ αυτές μας επικροτεί».

ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!!! 
Μας ακούς Γιώργο; Φωνάζουμε, διαμαρτυρόμαστε, γράφουμε πανό, επινοούμε συνθήματα, τρώμε χημικά και ξύλο… και όλα αυτά γιατί απλά… ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ!  
Συνεχίζουμε το ταξίδι μας στον μαγικό κόσμο ενός αγόριου που το όνειρο του ήταν να γίνει πρωθυπουργός… Και με το που άρχισε το όνειρο του, άρχισε και για εμάς ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ!!! Αχ μαμά Μαργαρίτα… τι κάνει ο Γιωργάκης σου…Και τι λέει…


«Οι συμπολίτες μας περιμένουν αυτή τη δικαίωση από εμάς. Και εμείς, τους χρειαζόμαστε. Τους χρειαζόμαστε κοντά μας σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια. Κάνοντας καλά τη δουλειά μας στο διάστημα αυτό, το 2013 οι πολίτες, ακόμα και αυτοί που τώρα δεν είναι σε θέση να μας ακούσουν, γιατί βρίσκονται στην αιχμή της πίεσης που προκαλεί η κρίση, πιστεύω να αξιολογήσουν τα χρόνια αυτά με ωριμότητα και νηφαλιότητα».

Αυτό που περιμένουμε από εσένα και την παρέα των φίλων σου – λέγε με κυβέρνηση – είναι να ΦΥΓΕΙΣ… Πίστεψε μας, μόνο αυτό περιμένουμε, αυτό ελπίζουμε! Να σε ενημερώσουμε ακόμα, πως δεν κάνετε καλά την δουλειά σας και γι’ αυτό θέλουμε να φύγετε… Πως το λένε; Α…ναι! ΑΠΟΛΥΕΣΤΕ! Γιατί εσύ και οι φίλοι σου, πληρώνεστε από εμάς και αυτό σημαίνει πως είσαστε οι υπάλληλοι μας! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σας (αν και αποτυχημένες) αλλά δεν σας χρειαζόμαστε άλλο!

«Στη χώρα μας, τον τελευταίο καιρό, βιώνουμε φαινόμενα βίας ή απειλής βίας σε βάρος του πολιτικού συστήματος και των εκλεγμένων αντιπροσώπων του Ελληνικού λαού».

Τι σύμπτωση Γιώργο! Και εμείς στην χώρα μας βιώνουμε φαινόμενα βίας σε βάρος των πολιτών… Ξέρεις κάτι εσύ γι’ αυτό; Μήπως είδες τίποτα; Γιατί, εντελώς συμπτωματικά η αστυνομική βία έδωσε ρεσιτάλ έξω από την Βουλή! Μέχρι τώρα ξέραμε πως δεν ακούς… Μήπως δεν βλέπεις κιόλας;

«Όλοι, μα όλοι πρέπει να τεθούν προ των ευθυνών τους».


Μιας και λέμε για ευθύνες τι λες Γιώργο να ξεκινήσουμε με εσένα και τους υπόλοιπους κυρίους και κυρίες της κυβέρνησης σου; Μήπως κάποιος από εσάς να κάνει την αρχή και να τεθεί προ των ευθυνών του; Ξέρεις ντόμπρα και με θάρρος! Όχι «μαζί τα φάγαμε» και αηδίες! Αντρίκια πράγματα!

Αχ βρε Γιώργο! Ποτέ θα καταλάβεις; Πότε θα αφήσεις τον μαγικό σου κόσμο; Εκεί που όλα για σένα είναι καλώς καμωμένα, όμορφα, περιποιημένα και αισιόδοξα…Ξέρεις αυτός ο κόσμος δεν υπάρχει… Υπάρχει μόνο στις ομιλίες και στο μυαλό σου!

Ο δικός μας κόσμος, είναι γεμάτος απελπισία, απαισιοδοξία, θλίψη… Και η αλήθεια είναι πως γι’ αυτό φρόντισες EΣΥ!



http://www.prionokordela.gr/
 
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: