Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Καραμανλής: «Μ’ αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση».

Το δείπνο Καραμανλή με τους αγρότες στην Ραφήνα

Αποκαλυπτικό είναι το ρεπορτάζ που φιλοξενεί ο διαδικτυακός τόπος larissanet σχετικά με το δείπνο που παρέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, σε αγροτοσυνδικαλιστές στην Ραφήνα. 
Εκεί, ειπώθηκαν πολλά και διάφορα. 
Για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό ακούστηκαν και σχόλια για την ..
κατάσταση που επικρατεί στη χώρα.
Μπορεί ο Αντώνης Σαμαράς να δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την αποκατάσταση των σχέσεων της ΝΔ με την ελληνική κοινωνία και μάλιστα σε ένα ασφυκτικό περιβάλλον γενικής πολιτικής απαξίωσης, οι γνωστοί όμως «παραπολιτικοί» τρόποι επικοινωνίας καλά κρατούν στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Μόλις πριν από λίγες μέρες είχαμε σαφέστατη τοποθέτηση «κύκλων» του τέως Πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή υπέρ της στάσης που τηρεί ο Αντώνης Σαμαράς αναφορικά με το ζήτημα της «συναίνεσης», τουλάχιστον όπως αυτό τίθεται από την κυβέρνηση. 
Αυτή ήταν η αφορμή για να ξαναγίνουν τα γνωστά πλέον σχόλια για τον μελλοντικό ρόλο Καραμανλή, ενός ανθρώπου που όπως λένε οι ίδιοι «γνωστοί κύκλοι» μιλάει με όλους και παρατηρεί τα πάντα. 
Και μάλλον έχουν δίκιο.
Δεν εξηγείται διαφορετικά το τραπέζι που έκανε ο τέως Πρωθυπουργός στην Ραφήνα, σε κάποιους εκ των αγροτοσυνδικαλιστών οι οποίοι είχαν ανοιχτή επαφή με το Μαξίμου κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης της ΝΔ. 
Στο τραπέζι αυτό, της περασμένης Κυριακής, ο Καραμανλής, έχοντας στο πλάι του τους Αλέκο Κοντό, και Τάκη Παπαγιαννίδη είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τον Θανάση Κοκκινούλη, τον Χρήστο Τσιτσιρίγκο, τον Στέλιο Χλωρό, τον Πάνο Αραμπατζή αλλά και τους αγροτοσυνδικαλιστές της ΣΕΚΕ από την Ξάνθη.
Τόσο το κρασί όσο και τα φαγητά βοήθησαν να χαλαρώσει η παρέα των «μπλόκων» και γνωστές αλλά και άγνωστες πτυχές των περασμένων αγροτικών κινητοποιήσεων εξιστορήθηκαν ενώπιον του Καραμανλή. 
Έτσι η παρέα της «περασμένης δεκαετίας» είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει από πρώτο χέρι τον ίδιο τον Καραμανλή να ισχυρίζεται πως «μ’ αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση».
Μάλλον επέλεξε την πλέον κατάλληλη παρέα για να το πει, αφού όλοι οι συνδαιτυμόνες έχουν πλέον μόνο αναμνήσεις…
Λ.Π.
parapolitika

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

… να ακούσει από πρώτο χέρι τον ίδιο τον Καραμανλή να ισχυρίζεται πως «μ’ αυτό το πολιτικό σύστημα εγώ δεν θέλω να έχω καμία σχέση»…

Θυμάστε τον Κουρασμένο και τις στομφώδεις του εκφράσεις γιά επανίδρυση του κράτους και πάταξη της διαφθοράς και της διαπλοκής??? Ο Καραμανλής εκτός από ανίκανος ,ήταν και πλαισιωμένος από γελοία και διεφθαρμένα κομματόσκυλα (ρουσοπουλάκια,γιασιουφάκια,ντοράκια και λοιπά αχρήστα λαμογιά και πουστράκια).

Η κυβέρνηση Καραμανλή ήταν με διαφορά η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης.

Όχι μόνο δεν παρήγαγε τίποτα, όχι μόνο απογείωσε τη διαφθορά αλλά, το χειρότερο, συνειδητά και προγραμματικά αφαίμαξε τους μη έχοντες προς όφελος μιας ολιγαρχίας.

"Τα λερωμένα, τ' άπλυτα τα παραπεταμένα, μάστα και φύγε φίλε μου, δεν κάνεις πια για μένα...."

Ανώνυμος είπε...

O ΦΟΥΦΛΗΣ, Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥΛΗΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ

Το προσωπικό κράξιμο, τα κλούβια αυγά, οι σάπιες ντομάτες , τα νερωμένα γιαούρτια, θα πρέπει να εκτοξεύονται κατ΄απάνω τους σωρηδον ,σε κάθε δημοσιά παρουσία των αχρειων .
Ήδη ορισμένα κραγμενα αρχιλαμογια της πολιτικης άρχισαν να κρύβονται και να φοβούνται τους σίγουρους προπηλακισμούς.

Φοβούνται πλέον οι άπληστοι να βγαίνουν από το σπίτι τους, φοβούνται να πάνε στη Βουλή, φοβούνται να πανέ σε καφετέρια η ταβέρνα , μήπως και λοιδορηθούν.

ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΡΕ ΚΩΣΤΑΚΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΜΟΝΑΣΕΙ ΣΕ ΚΟΝΑΚΙ, ΠΑΡΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ KAI TOYΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΗ ΕΦΡΑΙΜ, ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΕΠΡΑΞΕΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΕ ΠΕΝΤΕΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΕΙΣ…

Ανώνυμος είπε...

Ο Καραμανλής έχει ήδη δικαιωθεί.
Όλο και περισσότεροι Έλληνες βλέπουν ότι τους έλεγε αλήθεια. Οι περισσότεροι προτίμησαν την ώρα των εκλογών το "λεφτά υπάρχουν", αλλά τώρα είναι αργά για δάκρυα...