Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Όποιος δεν ξέρει τί υπογράφει δεν μπορεί να ζητά την ψήφο του λαού.!


«Δεν γνώριζα ότι ένα χρόνο μετά ότι θα έπρεπε να πάρουμε και άλλα σκληρά μέτρα» 
τόνισε ο Δημήτρης Λιντζέρης, βουλευτής Β’ Πειραιά του ΠΑΣΟΚ και ένας εκ των «16» που έχει υπογράψει την περίφημη επιστολή, μιλώντας στον Γώργο Παπαδάκη και το «Καλημέρα Ελλάδα».

«Δεν ήξερα τις συνέπειες του μνημονίου τότε...
Ο κ. Παπακωνσταντίνου έλεγε ότι δε θα χρειαστούμε άλλα μέτρα και μάλιστα ότι παίρνουμε και αυστηρά μέτρα για να είμαστε σίγουρα εντός στόχων» απάντησε ο κ. Λιντζέρης στην ερώτηση του δημοσιογράφου και οικοδεσπότη Γιώργου Παπαδάκη γιατί το ψήφισε τότε ενώ τώρα προβληματίζεται.
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη συνέχεια σημείωσε ότι «πρέπει να πούμε ξεκάθαρα τι δεν πήγε καλά εάν θέλουμε να πάρουμε άλλα μέτρα και να ορίσουμε με ακρίβεια ποια είναι αυτά».
«Στην πολιτική πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές σε κρίσιμες ώρες. Όταν έρχεται μία υπεύθυνη κυβέρνηση έξι μήνες μετά τις εκλογές και βάζει συγκεκριμένα νούμερα στοιχεία, όταν τα επιτόκια κάνουν απαγορευτικό το δανεισμό και όταν υποχρεούσαι -για να μην κατεβάσεις τα ρολά- να ψηφίσεις ένα μνημόνιο, το κάνεις. Έστω και με βαριά καρδιά» κατέληξε ο κ. Λιντζέρης ανάβοντας εκ νέου φωτιά στην κυβέρνηση.


http://www.madata.gr/epikairotita/politics/109852.html 
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: