Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Παραπέμπουν τον Άκη για ξέπλυμα

Σε ομόφωνη παραπομπή του κ. Ακη Τσοχατζόπουλου φαίνεται πως καταλήγουν τα μέλη της προανακριτικής επιτροπής που διερευνούν το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 
Δεν αποκλείεται μάλιστα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να καταθέσουν κοινό πόρισμα που θα παραπέμπει τον πρώην υπουργό στο Δικαστικό Συμβούλιο για το αδίκημα της δωροδοκίας, ενώ το...
ΚΚΕ ενδεχομένως να προσθέσει και το αδίκημα της απιστίας.
Αυτή την ώρα η προανακριτική συνεδριάζει με τα μέλη της να αναλύουν τα ευρήματα που συνέλεξαν κατά την σύντομη έρευνά τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία εμβάσματα που κατέληξαν στα ταμεία της Torcasso από λογαριασμό της Morgan Stanley Ελβετίας και στην συνέχεια αγοράστηκαν ακίνητα μεταξύ των οποίων και αυτό της Διονυσίου Αρεοπαγίτου, φαίνεται πως θα αποτελέσουν τον πυρήνα των ενδείξεων πάνω στον οποίο θα στηθεί το πόρισμα.
Πάντως, ο κ. Τσοχατζόπουλος κατά την κατάθεσή του επέμεινε πως πρέπει να κληθούν για κατάθεση όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ (1999-2000) με τα οποία συναποφάσισε την προμήθεια των υποβρυχίων, υπερασπίστηκε εκείνη του την απόφαση και υποστήριξε πως ΠΑΣΟΚ και ΝΔ έχουν προαποφασίσει την παραπομπή του προκειμένου να εκτονωθεί η «λαϊκή αγανάκτηση».
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: