Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Η Τετάρτη της οργής, της αγανάκτησης και της … προβοκάτσιας

Από τις 7 το πρωί της Τετάρτης, ημέρα γενικής απεργίας, οι αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα

Είναι πολύ πιθανόν από αύριο τα πράγματα να λάβουν τέτοια τροπή στην κοινωνία που η κυβέρνηση να μην μπορεί να τα ελέγξει και να καταρρεύσει.
Από τις 7 το πρωί της Τετάρτης, ημέρα γενικής απεργίας, οι αγανακτισμένοι θα συγκεντρωθούν στο Σύνταγμα , αργότερα θα γίνουν οι πολύ μεγάλες πορείες στο κέντρο της Αθήνας και κάποια στιγμή μέσα στη μέρα θα αποκλειστούν οι δρόμοι στο ...
ύψος του Παναθηναϊκού Σταδίου και του Ευαγγελισμού ώστε να μη μπορούν οι βουλευτές να φτάσουν στη Βουλή και να συζητήσουν το νομοσχέδιο για το
Μεσοπρόθεσμο.
Από χθες το βράδυ περιήλθαν πληροφορίες στην Αστυνομία ότι οι αγανακτισμένοι όπως και οι απεργοί θα επιχειρήσουν αποκλεισμό της Βουλής.
Τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά που οποιαδήποτε απόπειρα προβοκάτσιας, όπως αυτές που συμβαίνουν συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις , μπορεί να εξελιχθεί σε μεγάλη έκρηξη εναντίον του Παπανδρέου και της κυβέρνησης του.
Όπως και να ‘χει κάπου εδώ το καζάνι της κοινωνικής οργής θα σκάσει αφού για τις επόμενες ημέρες προγραμματίζονται νέες 48ωρες απεργίες από ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ , απεργίες από τους εργαζόμενους της ΔΕΗ και των αστικών συγκοινωνιών και κινητοποιήσεις μαζικές από τους αγανακτισμένους.
Δ.Γ./ parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: