Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πανεθνικό κάλεσμα για την σωτηρία της πατρίδας μας!

Έλληνες! 
 
Αυτές οι μέρες που ζούμε, δεν είναι μόνο δύσκολες, είναι ίσως οι πιο κρίσιμες στην μακραίωνη Ιστορία του Έθνους μας! 

Ποτέ άλλοτε το Γένος μας δεν ήρθε τόσο κοντά στον πλήρη αφανισμό του!  
Αν γυρίσουμε το βλέμμα πίσω στο παρελθόν μας, μέσα από το μεγάλο Βιβλίο της Ιστορίας μας, που είναι μαζί και Ιστορία του μισού σχεδόν κόσμου, θα δούμε πολέμους που δώσαμε, μάχες που κερδίσαμε ή χάσαμε, κατακτήσεις που κάναμε, εχθρούς που μας απείλησαν σοβαρά, βαρβάρους που μας κατέκτησαν, ποτάμι αίμα που χύθηκε από τους προγόνους μας. Μα ποτέ, ποτέ άλλοτε δεν ήλθαμε τόσο κοντά, σχεδόν πρόσωπο με πρόσωπο με τον εφιάλτη του αφανισμού της Φυλής μας!
Ο κίνδυνος να...

χαθούμε είναι κάτι παραπάνω από ορατός. Αν δεν κάνουμε κάτι, σε λίγο καιρό η πατρίδα μας θα έχει συρρικνωθεί τόσο πολύ, τόσο από πληθυσμό όσο και από εδάφη, που αναπόφευκτα θα καταστεί προσάρτημα κάποιου δυνάστη ή κάποιας περιφερειακής δύναμης! Πάμφτωχη, καταχρεωμένη και πλήρως εξαρτώμενη, δέσμια σε μια σκλαβιά δεκάδες φορές χειρότερη ακόμη κι από αυτήν, της πάλαι ποτέ Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! Αν συμβεί αυτό, είναι απολύτως σίγουρο ότι σε 20 χρόνια το ελληνικό έθνος, όπως το γνωρίζουμε σήμερα, δεν θα υπάρχει!

Έλληνες!


Προδοθήκαμε βάναυσα από παντού! Και κυρίως, από τις πολιτικές μας ηγεσίες, τα τελευταία τριάντα έξι χρόνια! Η μεταπολίτευση, μια περίοδος ελπίδας για νέο ξεκίνημα στη νεώτερη πολιτική μας Ιστορία, με το λαϊκό κίνημα να πρωτοστατεί ανοίγοντας το δρόμο για νέες ευκαιρίες για τον λαό μας, ελπίδες για ψωμί, δουλειά, προκοπή και ελευθερία, αυτή η περίοδος καπηλεύτηκε και προδόθηκε από μια μερίδα σύγχρονων Εφιαλτών, που έβαλαν ταφόπλακα στα όνειρά μας υποθηκεύοντας το μέλλον μας, το μέλλον το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας!


Μας κυβέρνησαν άνθρωποι αδίστακτοι, καπηλευτές των προσδοκιών μας, άνθρωποι μικροί, που εμείς οι ίδιοι τους μεγαλοποιήσαμε με τη στήριξή μας και τους δώσαμε με τη ψήφο μας το μαχαίρι για να μας το καρφώσουν ίσα στη καρδιά! Άνθρωποι, που μπροστά στις φιλοδοξίες τους για πλούτη και εξουσία, υποθήκευσαν το μέλλον μας, καθιστώντας μας σύγχρονους σκλάβους των ποταπών τους συμφερόντων. Μα το χειρότερο απ’ όλα, ήταν ότι μας στέρησαν τη παιδεία μας, μπόλιασαν τις ψυχές μας με το δηλητήριο του άκρατου καταναλωτισμού, μας οδήγησαν στυγνά και μεθοδευμένα στην αμορφωσιά και τη λήθη.


Ό,τι δεν κατάφερε το μαχαίρι και η λαιμητόμος του Τούρκου δυνάστη τέσσερις αιώνες, το κατάφεραν αυτοί, βυθίζοντάς μας σ’ έναν γλυκό, μα συνάμα φρικτό εφιάλτη. Ψωμί και Παιδεία απαιτήσαμε κάποτε, βάζοντας τα κορμιά μας απέναντι στα τανκς της Χούντας, φτώχεια και αμορφωσιά μας πρόσφεραν. Οι άνθρωποι αυτοί, διέφθειραν και διεφθάρησαν. Ως την τελευταία τους ανάσα θα επιμένουν να υποστηρίζουν πως ό,τι έκαναν, το έκαναν για το ...καλό μας!


Φτάνει πια!


Σήμερα η πατρίδα μας βρίσκεται σε ένα ιστορικό σταυροδρόμι. Μέσα σε έναν πλανήτη που βιώνει τεράστιες γεωπολιτικές και οικονομικές ανακατατάξεις, η Ελλάδα έχει βρεθεί εγκλωβισμένη, με ένα πολιτικό σύστημα που δεν έχει συναίσθηση ούτε των ευθυνών του, αλλά ούτε και της κρισιμότητας στην οποία πρέπει να ανταπεξέλθει. Τα μνημόνια διαδέχονται το ένα το άλλο, σφίγγοντας ακόμη πιο πολύ τη μέγγενη μέσα στην οποία εγκλώβισαν την ελεύθερη ψυχή μας!


Πρέπει να βροντοφωνάξουμε όλοι μας: ΩΣ ΕΔΩ!


Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ γεννήθηκε από απλούς Έλληνες, καθημερινούς Έλληνες, Έλληνες του μεροκάματου αλλά και της Τέχνης, Έλληνες της βιοπάλης αλλά και της Γνώσης, Έλληνες της «διπλανής πόρτας», που απλώς μέσα στην αγωνία τους για το Αύριο του Έθνους, ένοιωσαν την ανάγκη πως έπρεπε να αντιδράσουν. Να αντιδράσουν ενάντια στους ξένους οικονομικούς κατακτητές, ενάντια στην προδοτική πολιτική των νέων Εφιαλτών, ενάντια στο ξεπούλημα της ίδιας τους της χώρας.


Στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δεν χωράνε αυτοί που ξεπούλησαν τον όρκο τους για μια θεσούλα και ένα οφίτσιο.


Στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δεν χωράνε αυτοί, που επειδή γεννήθηκαν κάτω από τις σκιές πολιτικών «τζακιών», νόμιζαν πως θα μπορούσαν να παίξουν με τις τύχες και τις ζωές μας!


Στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δεν χωράνε αυτοί που προσδοκούν να βολευτούν, να κάνουν πολιτικές καριέρες ή να καπηλευτούν δημόσια αξιώματα.


Στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ δεν χωράνε αυτοί που πιστεύουν ότι μπορούν να ανταλλάξουν το χειροκρότημά τους ή την αφισοκόλληση με κάποιο γραφείο ή κάποια καρέκλα που θα επιδοτείται απ’ το υστέρημα ενός λαού.


Στις τάξεις της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ χωράνε ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, όλοι εκείνοι που θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, την αγάπη και το πάθος τους, το όραμά τους και τις ελπίδες τους για τη πατρίδα.


Η ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ δεν φιλοδοξεί να παίξει ρόλο κομπάρσου στα πολιτικά δρώμενα. Φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει. Φιλοδοξεί να γίνει η νέα ελπίδα, που θα φέρει ένα καινούργιο Αύριο για τον τόπο. Κι εσείς Έλληνες, ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ!


ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η «ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ»!


Έλληνες!


Η κληρονομιά που μας άφησαν οι παππούδες μας πολεμώντας στη Πίνδο και στα οχυρά, στη Μικρασία και στο Σαραντάπορο, στην Αλαμάνα και στο Μανιάκι, στις Θερμοπύλες και στο Μαραθώνα, είναι πολύ βαριά. Είναι τούτα τα χώματα, που οι σύγχρονοι Εφιάλτες που μας κυβερνούν τώρα, θέλουν να τα παραδώσουν βορά στους ξένους οικονομικούς δυνάστες ως ενέχυρο στα δάνεια που κατασπατάλησαν! Το χρέος μας είναι να μην τους αφήσουμε! Αλλιώς, θα είναι σα να προδίδουμε εμείς οι ίδιοι τις θυσίες και το αίμα που έχυσαν οι πρόγονοί μας πολεμώντας για μας!


Ελάτε λοιπόν μαζί μας! Όλοι! Χωρίς κομματικές παρωπίδες, χωρίς χρωματικές μάσκες, που εντέχνως, χρόνια ολόκληρα, μας προμήθευαν οι κομματικοί δυνάστες μας!


Ας παραμερίσουμε αυτά που μας χωρίζουν! Ελάτε να κάνουμε ένα βήμα εμπρός, για να γίνουμε ΕΝΑ απέναντι σε αυτά που μας απειλούν! Μαζί θα γεννήσουμε κάτι νέο, μαζί θα χτίσουμε μέσα από τα παθήματά μας, μέσα από τα λάθη μας, αλλά και μέσα από τον κοινό μας αγώνα.


Ελάτε όλοι, για μια Νέα Ελλάδα! Για την Ελλάδα που θα ανήκει ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΑΣ! Σε μας και στα παιδιά μας!


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΥΡΟΣ (
Πύρινος Λόγιος)
Μέλος της Ιδρυτικής Επιτροπής της ΝΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Κάτοικος Αυστραλίας
Εκπρόσωπος των Ελλήνων του Εξωτερικού

ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ 217, 11523,
ΤΗΛ. +30 2106457566
fax: +30 2106457561
web site: http://neaellada.org.gr
email: neaellada.gr@gmail.com
email: info@neaellada.org.gr

politika-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: