Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ζήτω η μούντζα



«Βαριές φαίνεται να ήταν οι κουβέντες που ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος εκστόμισε κατά του κυβερνητικού εκπροσώπου μετά το πρόσφατο αδειάσμά του για το θέμα των «Αγανακτισμένων στο Σύνταγμα».
Όπως αναφέρουν δημοσιογραφικές πηγές, ο κ. Πάγκαλος σε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό τόνισε πως η μη καταδίκη όσων «μουντζώνουν» την Βουλή, άρα και τους θεσμούς τροφοδοτεί ακραία σενάρια όπως αυτό της γερμανικής Bild περί πραξικοπήματος».

Κύριε μου,..

Επειδή ενοχλήθηκες από τους «αγανακτισμένους» και σε πήρε ο πόνος για το «μούντζωμα» και το θεώρησες σαν προσβολή των θεσμών θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου τα παρακάτω:

Όταν λες ψέματα και εξαπατάς το λαό προκειμένου να αποσπάσεις την ψήφο του λέγοντάς του ότι «λεφτά υπάρχουν» και αφού εκλεγείς κυβερνήτης τους οδηγείς στην εξαθλίωση διαγουμίζοντας το εισόδημά του με φοροεπιδρομή χωρίς προηγούμενο.

Όταν καταργείς δικαιώματα που έχουν κατακτηθεί με αγώνες και αίμα γενεών και γενεών,

Όταν στερείς από τις επόμενες γενιές τα όνειρα για ένα καλύτερο μέλλον, όνειρα που έκτισαν με θυσίες των γονιών τους και δικές τους χαρίζοντας τους ένα μέλλον γεμάτο αβεβαιότητα, άγχος, απογοήτευση και ανασφάλεια.

Όταν παραλαμβάνεις ένα κράτος από ένα λαό και σε ένα χρόνο το μετατρέπεις σε εξαθλιωμένη τριτοκοσμική υποτελή επαρχία.

Όταν οι εκλεγμένοι εθνοπατέρες ψηφίζουν νόμο που τους απαλλάσσει από ευθύνες και ανεξέλεγκτα να δρουν κατά του λαού και των θεσμών παραβιάζοντας τους Νόμους με δικό τους Νόμο γεγονός που αποτελεί παγκόσμια πατέντα.

Όταν οι εθνοπατέρες λεηλατούν δημόσιο χρήμα λαμβάνοντας εφάπαξ και συντάξεις χωρίς να τις δικαιούνται διότι δεν έχουν καταβάλλει εισφορές,

Όταν το σύμβολο της πατρίδας τη σημαία τη θεωρείς κουρελόπανο,

Όταν τον Ναό της Δημοκρατίας τη Βουλή τη μετατρέπετε σε Πύργο της Μίζας,

Τότε η μούντζα δεν είναι προσβολή προς τους θεσμούς, είναι μάλλον προειδοποίηση που σε ανησυχεί, είναι προάσπιση των θεσμών και είναι η ελαφρύτερη και παράλληλα η περισσότερο εξευτελιστική αποδοκιμασία προς αυτούς που έχουν υποχρέωση να διαφυλάττουν στους θεσμούς και αντ αυτού τους εκμεταλλεύονται σε όφελός τους τόσο των ιδίων όσο και των σφουγγοκωλαρίων τους.

Και κάτι που ποτέ δεν έχετε καταλάβει. Την ψήφο δεν σας την χαρίσανε. Απλά σας την δάνεισαν προσωρινά.

Ακούσατε;; Προσωρινά!!!


http://filologos10.wordpress.com

politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: