Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

Έρχεται η «γαλάζια» πρόταση μομφής κατά Παπακωνσταντίνου!

Ανοιχτό άφησε σήμερα ο εκπρόσωπος της ΝΔ το ενδεχόμενο, να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γιώργου Παπακωσταντίνου, καθώς όπως είπε «η πρόταση μομφής είναι ένα όπλο στη φαρέτρα της ΝΔ και θα χρησιμοποιηθεί όποτε το κρίνουμε απαραίτητο».
ο Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στους πολιτικούς συντάκτες επεσήμανε ότι η ΝΔ εμμένει στη θέση της όσον αφορά στη συναίνεση, παρά τις συνεχιζόμενες πιέσεις που εκφράστηκαν, για ακόμα μια φορά, και μετά τη...
νέα συνέντευξη του επιτρόπου Όλι Ρεν.
«Εμείς αυτό το οποίο ζητάμε μέσα από το Ζάππειο 2, είναι αυτά που έχουν γίνει δεκτά στα Μνημόνια της Πορτογαλίας και της Ιρλανδιας. Αυτά που ζητάμε είναι αυτά που έχουν καταφέρει να πάρουν οι δύο αυτές χώρες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, ο οποίος διερωτήθηκε γιατί αρνούνται να δώσουν ότι έδωσαν στις άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα τις οριζόντιες περικοπές από ένα σημείο και πάνω.
Παρουσίασε, μάλιστα, άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν, όπου η πολιτική του Μνημονίου χαρακτηρίζεται ως «ακραίος δημοσιονομικός μαζοχισμός που δεν πρόκειται να πετύχει». «Είναι μια αποτυχημένη πολιτική η οποία δεν οδηγεί πουθενά», τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιδιώκει τη συναίνεση για να καλύψει την αποτυχία της πολιτικής του.
Ο ίδιος δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του, για το αν η ΝΔ θα ζητήσει το επόμενο διάστημα πρόωρες εκλογές, επαναλαμβάνοντας πως ισχύουν τα όσα έχει πει μέχρι σήμερα για το θέμα.«Να έχετε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε μια ανεύθυνη αντιπολίτευση», δήλωσε χαρακτηριστικά ξεκαθαρίζοντας πως «όταν έρθει η ώρα θα το δούμε».
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: