Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Ο καλός, ο κακός και ο ...δημοσιοκάφρος!

Έχουν φρενιάσει εδώ και πολλούς μήνες τα καταχρεωμένα ΜΜΕ.
Έχουν πάθει χρόνια υστερία οι «δημοσιογράφοι» με τις νοικιασμένες συνειδήσεις, για τις θρυλούμενες ερωτικές «αταξίες» του ιταλού πρωθυπουργού Silvio Berlusconi 
Σήμερα όμως τα έδωσαν όλα :
«καταρρέει η κυβέρνηση Berlusconi», «ηχηρό ράπισμα των ιταλών ψηφοφόρων στον Berlusconi», «οι ιταλοί είπαν όχι στο δημοψήφισμα, για την ιδιωτικοποίηση της εταιρείας υδρεύσεως». Κυρίες μου, κύριοι και οι «άλλες» με την ανύπαρκτη συνείδηση, συνιστώ ψυχραιμία.
Ο Berlusconi έχει το στίγμα του ...«δεξιού» και αναπόφευκτα κατά την μέτρια νοημοσύνη σας, είναι ένας πολύ κακός πρωθυπουργός. 

Ο Berlusconi, σύμφωνα με τις συμπλεγματικές ιδεοληψίες σας και τα εξωνημένα πρότυπά σας είναι φασίστας , ακροδεξιός, ανυπόληπτος και ότι άλλο θέλετε.
 
ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ, όχι όταν βουτάτε την πέννα σας στον βούρκο για να εκτελέσετε την διατεταγμένη υπηρεσία σας, ούτε όταν διαβάζετε στα τηλεπαράθυρα τα ανακοινωθέντα του μνημονιακού πεταλουδωτή και των λοιπών σοσιαλιστικών δυνάμεων, αλλά κάποια άλλη στιγμή, ας πούμε όταν βλέπετε το πρόσωπό σας στον καθρέπτη, ένας απλός συλλογισμός: 
Πως μπορεί ο Berlusconi, που εσείς χαρακτηρίζετε ως κακό, ακροδεξιό, αναξιόπιστο, ερωτύλο, κλπ, να καλεί το λαό να αποφασίσει με δημοψήφισμα για την ιδιωτικοποίηση ἤ όχι της εταιρείας υδρεύσεως, ενώ ο εργοδότης σας, ο καλός, σοσιαλιστής, δημοκράτης, πρότυπο οικογενειάρχη, έλληνας πρωθυπουργός, να αρνείται πεισματικά και φοβικά να απευθυνθεί στο λαό για πολύ σοβαρώτερα ζητήματα;
Ποιος από τους δύο είναι αξιόπιστος; 
ποιος είναι δημοκράτης; 
ποιος είναι παλληκάρι; 
Και ποιός είναι τουλάχιστον, συνεπής με τις στοιχειώδεις επιταγές της δημοκρατικής διακυβερνήσεως;


Α.Α.
http://filotimia.blogspot.com/
politika-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: