Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Πέτρες και γιαούρτια κατά του Πεταλωτή - Τον είχαν εγκλωβίσει μέσα στο κτίριο - Πεταλωτής: "Είναι εγκάθετοι του ΣΥΡΙΖΑ"

* - Η αστυνομία δεν ήταν δυνατόν να ανοίξει δρόμο μέσα από τους εξαγριωμένους
* - Ο κ. Πεταλωτής έκανε λόγο για τραμπούκους και φασίστες - Τελικά φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα
* - Στην ομιλία του τον χτυπούσαν με λέιζερ στα μάτια, κάποιοι έξω από το κτίριο
* - Μία γυναίκα τραυματίστηκε από κροτίδα
* - ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

Αργά το απόγευμα σε εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ σε κτίριο του ΚΑΠΗ Αργυρούπολης, όπου θα πραγματοποιούσε ομιλία ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιώργος Πεταλωτής, μία ομάδα...
περίπου 60-70 ανθρώπων τον πλησίασε και άρχισε να τον βρίζει με χυδαίους χαρακτηρισμούς, αλλά και να του πετούν πέτρες, αυγά και γιαούρτια.

Έξω από το κτίριο είχαν συγκεντρωθεί περίπου 500 άτομα που έδειχναν εξαγριωμένα και συνέχιζαν να γιουχάρουν εναντίον του κ. Πεταλωτή και της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής. Μάλιστα, δήλωναν πως δεν πρόκειται να τον αφήσουν σε καμία περίπτωση να φύγει από το κτίριο και θα τον περιμένουν εκεί όσο χρειαστεί.


ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟ "ΠΟΛΕΜΙΚΟ" ΚΛΙΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ



Ωστόσο, ο κ. Πεταλωτής μετά από αρκετή ώρα κατάφερε με τη βοήθεια των αστυνομικών και των συμμετεχόντων στην εκδήλωση να βγει απο την πίσω πόρτα του κτιρίου, ενώ εκείνη την ώρα κάποιος πέταξε μία κροτίδα προς το μέρος του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα ευτυχώς ελαφρά.


Ο κ. Πεταλωτής τρέχοντας ουσιαστικά φυγαδεύτηκε και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό του, το οποίο με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε από το σημείο και την περιοχή.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΟΠΟΥ Ο Γ. ΠΕΤΑΛΩΤΗΣ ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ

ΦΩΤΟ NEWSIT Αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ΚΑΠΗ
ΦΩΤΟ NEWSIT Αστυνομικές δυνάμεις έξω από το ΚΑΠΗ

Πριν μπει στο κτίριο με το πλήθος να πετάει διάφορα αντικείμενα, επικράτησε αναστάτωση στο σημείο, με πολλούς παρευρισκόμενους να προσπαθούν να προστατέψουν τον κ. Πεταλωτή από το μένος του πλήθους και μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή ανάμεσα στην ομάδα ατόμων που πετούσε διάφορα αντικείμενα και στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης.







Ο κ. Πεταλωτής δεν τραυματίστηκε και κανείς άλλος, ενώ μέσα σε λίγα λεπτά έφθασε ισχυρότατη δύναμη της αστυνομίας, που δημιούργησε ένα μπλόκο ανάμεσα στους εξαγριωμένους πολίτες και το κτίριο του ΚΑΠΗ.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Ο κ. Πεταλωτής φυγαδεύτηκε στην ουσία μέσα στο κτίριο και μάλιστα ήταν τέτοια η ένταση που στα παράθυρα του κτιρίου, τοποθετήθηκαν τραπέζια και μαξιλάρια έτσι ώστε να προστατευθούν οι άνθρωποι της εκδήλωσης από τις πέτρες που πετούσε η ομάδα.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, από τα παράθυρα σημάδευαν τον κυβερνητικό εκπρόσωπο με λέιζερ στο πρόσωπο.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ
newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια: