Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Βασικός 162.812 ευρώ στο γραφείο Πάγκαλου

Βασικό μισθό 162.812 ευρώ δίνονταν στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου. Όργιο κατασπατάλησης. 
Δείτε το σχετικό έγγραφο - φωτιά


Ενώ το μέλλον για τους εργαζομένους όλης της χώρας διαγράφεται εξαιρετικά ζοφερό, μία ακόμα αποκάλυψη για βασικό μισθό 162.812 ευρώ στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, είναι εξοργιστική.
Αλλωστε, στο...
φως της δημοσιότητας ήρθαν το απόγευμα της Πέμπτης, πληροφορίες για όργιο σπατάλης στο γραφείο του αντιπροέδρου, ύψους 46.319 ευρώ και τα οποία προορίζονταν μόνο για την αποπληρωμή λογαριασμών για κινητά τηλέφωνα.
Και ενώ οι πολίτες βλέπουν τους μισθούς και τις συντάξεις τους να μειώνονται δραματικά, περιμένοντας και νέο ψαλίδισμα, την ίδια στιγμή υπάρχουν στοιχεία για βασικό μισθό που δίνονταν σε υπάλληλο στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου, ύψους 162.812 ευρώ.
Σύμφωνα με το έγγραφο που έφερε στο φως της δημοσιότητας η ιστοσελίδα Onalert.gr, η Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης ενέκρινε το συγκεκριμένο κονδύλι για την καταβολή βασικού μισθού για το 2011.
 
Μετά τις αποκαλύψεις για τηλέφωνα 46.000 ευρώ, η είδηση για έναν τέτοιο βασικό μισθό σίγουρα θα προκαλέσει νέο γύρο αντιδράσεων.
Αυτό που αναμένεται με ιδιαίτερο ωστόσο ενδιαφέρον είναι μια επίσημη τοποθέτηση ως προς αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, δεδομένου ότι οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις δεν έχουν τελειωμό.
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια: