Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Το Μνημόνιο-1 είναι παράδεισος μπροστά στο Μνημόνιο-2. Διαβάστε και ...φρίξτε:

Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά; 
Στον εφαρμοστικό και στο πλαίσιο αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας, δημιουργειται ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Α.Ε.» (Ταμείο)
Διαβάστε και φρίξτε..
Επιλέξαμε ορισμένα μόνο σημεία από τον προς ψήφιση εφαρμοστικό νόμο. Αυτά που είδαμε και διαβάσαμε δεν πιστεύαμε ότι υπάρχουν, ότι είναι αλήθεια.
Δείτε τώρα πως θα διοικείται αυτό το ταμείο, πως ορίζονται τα μέλη και πως θα παίρνονται οι αποφάσεις...


 
Στις συνεδριάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου παρίστανται ως παρατηρητές, χωρίς δικαίωμα ψήφου, δύο (2) εκπρόσωποι που προτείνονται από τα κράτη μέλη της Ευρωζώνης και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Οι εκπρόσωποι ενημερώνονται πλήρως επί των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μπορούν να ζητούν εγγράφως, από το Διοικητικό Συμβούλιο, περαιτέρω πληροφορίες επί θεμάτων που αφορούν τη λειτουργία του Ταμείου.
 
Ενώ λοιπόν οι εκπρόσωποι της τρόικας δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, θα υποδεικνύουν Τρία (3) από τα επτά (7) μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων.


 
Τι κάνουν αυτοί, δείτε:
Όπως είπαμε τα 3 από τα 7 μέλη του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων το οποίο αποκλειστικά εισηγείται την αξιοποίηση κάθε περιουσιακού στοιχείου, τοποθετούνται κατόπιν υποδείξεως των Παρατηρητών, είναι δηλαδή υπάλληλοι της Τρόικα.

Θα πουλάμε δηλαδή εκεί ακριβώς που μας λέει η τρόικα σε όποια τιμή μας προτείνει η τρόικα.
 
Π.χ τα λιμάνια μας μπορεί να εισηγηθεί να πουληθούν στους Τούρκους, το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ (αφού τους δώσει λεφτά υπογείως π.χ. ο Τζ. Σόρος). Αυτά τους δίνουμε το δικαίωμα να τα κάνουν ή να μας ΑΠΕΙΛΟΥΝ ότι θα τα κάνουν, αν δεν συμμορφωνόμαστε στο εξής και για όσα χρόνια αυτοί θέλουν, με τα άνομα ξένα συμφέροντα.
 
Φανταστείτε τι θα γίνει με εθνικά μας θέματα, τι εκβιασμούς θα δεχόμαστε! Είναι δυνατόν αυτό να το επιτρέψουμε;;


Όπως είπαμε και πιο πάνω: Καμία απόφαση δεν επιτρέπεται χωρίς τη γνωμοδότηση του Συμβουλίου Εμπειρογνωμόνων όπου συμμετέχουν οι υπάλληλοι της Τρόικα!

Οι βουλευτές που θέλουν να ψηφίσουν αυτό το έκτρωμα, αυτήν την προδοσία, τα έχουν διαβάσει στοιχειωδώς αυτά ή θα μας πουν πάλι δεν προλάβαμε να τα διαβάσουμε, γιατί μας τα έδωσαν την Παρασκευή και έπρεπε να τα ψηφίσουν μέχρι την επόμενη Πέμπτη;; 
Δεν φοβούνται ότι θα λογοδοτήσουν κάποτε στον ελληνικό λαό, όσοι τολμήσουν τέτοια προδοσία;


 
Η πάσης φύσεως αξιοποίηση γίνεται μόνον ύστερα από γνώμη του ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ, δηλαδή της τρόικας...



Θα αποφασίζουν μόνοι τους να εκδίδουν ομόλογα (να δανείζονται) με εγγύηση του ελληνικού δημοσίου! 
Δεν θα μας δανείζουν μόνον με τοκογλυφικά επιτόκια και υποθήκες δικές μας, αλλά θα δανείζονται και οι ίδιοι με εγγύηση δική μας, να γελάσει κανείς ή να κλάψει!
 
Δηλαδή, το Ταμείο μπορεί να δανείζεται από τρίτους με εγγυήσεις δικές μας(!!!) και με τα λεφτά αυτά να αγοράζει από την ελεύθερη αγορά ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου σε σκοτωμένες τιμές. 
Δηλαδή, επαναγοράζουν οι ίδιοι το χρέος μας αφού το ξεφτιλίσουν στην ουσία με δανεικά δικά μας!

Έξυπνο, διότι αποτρέπει το ίδιο το ελληνικό κράτος να αγοράσει προς όφελος του μέρος από το χρέος του σε καλή τιμή (κάτι που έκανε π.χ η κυβέρνηση του Ισημερινού στο δικό της χρέος) και αυτό ακόμα θέλουν να το καλύψουν, να μας κόψουν κάθε διέξοδο!!! και μάλιστα με εγγυήσεις δικές μας, δηλαδή εμείς να είμαστε υπόλογοι και για τα νέα δανεικά!
 
Άλλο τρομερό: Αν δουν ότι δεν πουλιέται ή δεν αξιοποιείται κάποιο περιουσιακό στοιχείο, τότε το διαλύουν, το «χρεοκοπούν».
 
Η καμπάνα χτυπάει μάλλον για τον ΟΣΕ, τα τρένα μας και όχι μόνο...

 
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/06/blog-post_28.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: