Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Μια "φτηνή" επίθεση του ΣΚΑΙ στον Χρήστο Παπουτσή.


Μια πρωτοφανή και αδικαιολόγητη επίθεση του ΣΚΑΙ στον Χρήστο Παπουτσή, παρακολουθήσαμε έκπληκτοι στη διάρκεια του δελτίου της  Σίας Κοσώνη, η οποία μας εξέπληξε δυσάρεστα με την  ανυπαρξία προσωπικότητας σε μια ευαίσθητη στιγμή του δελτίου.
Όλα ξεκίνησαν όταν η συνήθως εύστοχη Κατερίνα Ακριβοπούλου, μετά από ένα κρεσέντο απαξίωσης ζήτησε την  παραίτηση του Χρήστου Παπουτσή, επειδή ο υπουργός καταδίκασε τις βίαιες συμπεριφορές των Σωμάτων Ασφαλείας.
Ακολούθησε ο ...
αστυνομικός συντάκτης Καραστεφανής ο οποίος μετέφερε την «απογοήτευση»  των «23χρονων παιδιών», έτσι αποκάλεσε τα ΜΑΤ ο Καραστεφανής,- ειδικά γι αυτούς τους 5 που είδαμε να χτυπάνε άνανδρα τον πεσμένο στην άσφαλτο διαδηλωτή ταιριάζει γάντι ο όρος «23χρονα παιδιά».
Στη συνέχεια ο  Καραστεφανής,  μας πληροφόρησε πως τα «23χρονα παιδιά»  ανησυχούν μην χάσουν τη δουλειά τους, επειδή ο υπουργός είπε πως θα ήταν καλύτερο να διαλυθούν και να ξαναγίνουν από την αρχή τα Σώματα Ασφαλείας.
Ο Παπουτσής ακούγοντας αυτού του είδους τα σχόλια και βλέποντας μια παρουσιάστρια  να επικροτεί τους προλαλήσαντες κουνώντας καταφατικά το κεφάλι της, σαν εκείνα τα ψεύτικα σκυλάκια που κουβαλούσαν οι ταρίφες στο πίσω μέρος του ταξί τους, παρενέβη τηλεφωνικά.
Ο Παπουτσής ζήτησε από τη Κοσιώνη να στοιχειοθετήσει τα επικριτικά σχόλια των συναδέλφων της που στο μεταξύ είχαν εξαφανισθεί και δεν είχαν την δημοσιογραφική αξιοπρέπεια ν απαντήσουν στον υπουργό με τα δικά τους επιχειρήματα.
Κι αν το γεγονός ότι ο  αστυνομικός συντάκτης Καραστεφανής έγινε λαγός, επιδεικνύοντας μια θρασύδειλη συμπεριφορά δεν μας εξέπληξε, η απόδραση της Ακριβοπούλου ήταν σκέτη απογοήτευση.
Όσο για τη Σία Κοσώνη πήγε κάτι να ψελλίσει στον υπουργό και στο τέλος τον έκοψε-κατ εντολήν προφανώς-στον αέρα με απότομο, αγενή τρόπο.
Ήταν μια Κοσώνη πολύ «μικρή». Για τη Β΄ Εθνική, παρέα με τα δελτία του ALPHA και του STAR.
ίμα… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: