Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δεν θέλουμε συναίνεση ...ΕΚΛΟΓΕΣ θέλουμε.!

Ολα τα μεσα ενημερωσης εχουν ξεσαλωσει, απο ηλεκτρονικες εκδοσεις οπως του "Θεματος" και εφημεριδες οι οποιες προλαβαν και εκαναν και γκαλοπ που λεει οτι ο λαος θελει οικουμενικη κυβερνηση.

Οι δε ευρωπαιοι συνεχιζουν τις πιεσεις για την υποτιθεμενη συναινεση που ζητανε απο τα δυο"μεγαλα"κομματα αλλοιως δεν εχει λεφτα.
Και εμας ποιος μας ρωταει,ποιος θελει οικουμενικη, να κανει τι η οικουμενικη, να γινει ο Καρατζαφυρερ υπουργος και... η Ντορα υπουργινα?
Να λυσουν ποιο προβλημα ολοι αυτοι οι ανικανοι?  Και ποια συναινεση ζητανε απο ολους,ποιοι ειναι αυτοι και με ποια εντολη απο τον λαο θα δωσουν συναινεση στο ξεπουλημα της χωρας?
Το θεμα ειναι εθνικο, εχουν κανει εκλογες ταχα για εθνικους λογους οχι μια και δυο φορες,αυτη την φορα γιατι οχι?
  Για να προλαβουν να ξεπουλησουν τα παντα στο 20% της αξιας τους και μετα να μας χρεοκοπησουν και να ησυχασουν?  Απο ποτε μια υποτιθεμενη δημοκρατια φοβαται την γνωμη του λαου?
Και οτι κατι ετοιμαζεται το μυριζομαστε,εκεινοι εχουν μυριστει οτι αν κατσουν και κανουν του κεφαλιου τους απλα θα χρειαστουν περισσοτερες καρεκλες ενοχων στο ειδικο δικαστηριο?
   
Ποσα χρονια κρατησε η προηγουμενη χουντα?
Ποσα χρονια πιστευουν οτι θα κρατησουν αυτοι?
Δεν θελουμε συναινεση στον χαμο μας, δεν θελουμε να αποφασισουν αυτοι οι προδοτες για το μελλον μας,εκλογες να αποφασισει ο λαος μονος του το μελλον του,αλλοιως ζουμε στην χειροτερη χουντα που περασε απο την χωρα.

Υπομονη κανουμε, αλλα καποια στιγμη πρεπει να απαντησουμε κι εμεις στις προκλησεις κατα της χωρας και της δημοκρατιας μας.

http://harrytsopanos.blogspot.com/2011/05/blog-post_7868.html#ixzz1NoIdiYqR
politika-gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: