Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Άσε μας ρε Γιώργο..










Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

«Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις»

Ο κ. Παπανδρέου έχει αποτύχει καθώς μαζί με τους Έλληνες που τους «έκλεψε» την ψήφο γιατί τους έταξε λαγούς με πετραχήλια για δήθεν αυξήσεις, κορόιδεψε και τους Ευρωπαίους που θεώρησαν ότι θα βάλει μια τάξη στο απέραντο χάος που δημιούργησαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με τον Ανδρέα Παπανδρέου και τον Σημίτη.
Τώρα ξανά αρχίζει το ίδιο βιολί των εκβιασμών, αφού αποδείχτηκε στην πράξη ότι ο Γιώργος δεν μπορεί να επιβάλει τίποτα σε αυτή την χώρα, αφού άλλα έλεγε ως αξιωματική αντιπολίτευση και άλλα παει να εφαρμόσει τώρα..

Το νέο «κοινωνικό» συμβόλαιο με τον λαό αντικαταστάθηκε με την πίστη τηρήσει των όρων του μνημονίου που δεν βγάζει πουθενά και θέλει να συμπαρασύρει και τις υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις μαζί του χρεώνοντας συνενοχή στους πολίτες και στα κόμματα.
Αμ δε παει έτσι κ. πρωθυπουργέ.. 
Ζήτα συγνώμη, παραιτήσου και άφησε χώρο στις υγιείς πολιτικές δυνάμεις να βρούνε κοινή γραμμή πλεύσης γιατί δεν σε εμπιστεύεται κανένας..
Ούτε οι Αμερικάνοι, ούτε οι Ευρωπαίοι, αλλά ούτε και οι πολίτες γιατί φοβούνται τους εκβιαστές.

Y.Γ.:  Κι από εκεί που μέχρι χθες τα παπαγαλάκια του Μαξίμου έκραζαν ότι "ο πρωθυπουργός αποκλείει οποιοδήποτε ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών" τώρα απλά σίγησαν.
Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά σήμερα καθώς Σαμαράς, Παπαρήγα και Τσίπρας δεν πρόκειται να πουν τίποτα παραπάνω από ότι ο πρωθυπουργός είναι ακατάλληλος να διαχειριστεί την κρίση και το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να σηκωθεί να φύγει, αν προλαβαίνει πλέον να κάνει κάτι τέτοιο.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: