Παρασκευή 22 Απριλίου 2011

Η Ελλάδα πληρώνει την προπαγάνδα κατά του Καραμανλή και της ΝΔ

Τις πταίει;

Η Νέα Δημοκρατία πληρώνει με το ίδιο νόμισμα το ΠΑΣΟΚ  αποκαλύπτοντας με αριθμούς «τις πταίει» για τη σημερινή κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η Ελλάδα. 
Μετά από 18 μήνες διακυβέρνησης του τόπου από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, έστω και καθυστερημένα ( πολύ κακώς, πάρα πολύ μεγάλη η καθυστέρηση αντίδρασης της ΝΔ - εμείς τα γράφαμε από τις 21/12/2009 ), μαθαίνουμε ότι η κυβέρνηση Καραμανλή δεν δανείστηκε 125 δισεκατομμύρια αλλά «κληρονόμησε» χρέη από τις προηγούμενες κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ. 
Δηλαδή, δανείστηκε για να αποπληρώσει ...προηγούμενα δάνεια (45 δις), πλήρωσε τόκους προηγουμένων ετών (50 δις), πλήρωσε εξοπλιστικά προγράμματα που είχαν παραγγελθεί από τους προηγούμενους (10 δις) και ακόμα πλήρωσε υπογραφείσες συμβάσεις από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ, με τα ταμεία του ΟΤΕ, της ΔΕΗ και του ΙΚΑ. 
Όπως καταλάβατε πλήρωνε τις υποσχέσεις και τις υποχρεώσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων και τελικά βρέθηκε και απολογούμενη. 
Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση Καραμανλή όχι μόνο δεν χρέωσε τη χώρα, όπως ήθελαν να πιστεύουμε, αλλά υπεύθυνα και σοβαρά ανέλαβε χωρίς λαϊκισμούς να δώσει συνέχεια στο κράτος. 
Δυστυχώς η Ελλάδα πληρώνει την προπαγάνδα και τη συκοφαντία ότι για όλα ευθύνεται η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: