Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Αφήνω τα γουρούνια στη λάσπη τους...

Mε έναν μύθο του Αισώπου σχολιάζει ο Μιχάλης Λιάπης τις φήμες και τα σενάρια των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να είναι ο "γαλάζιος" υπουργός που έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς 178 εκατ. ευρώ.

Σε δηλώσεις του στο...
"Έθνος της Κυριακής", ο κ. Λιάπης εμφανίζεται οργισμένος με τα δημοσιεύματα που τον φωτογραφίζουν ως τον υπουργό με τις καταθέσεις- "μαμούθ" και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Αφήνω τα γουρούνια στη λάσπη τους".
Mάλιστα, όπως εξηγεί ο ίδιος, τον λόγο έχουν πλέον τα δικαστήρια, όπου θα προσφύγει εναντίον όσων μέσων ενημέρωσης ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του "Έθνους", μόλις ο πρώην υπουργός ενημερώθηκε για τη δήλωση κύκλων του υπουργείου Οικονομικών ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για "γαλάζιο" υπουργό με τις υπέρογκες καταθέσεις, ο Μιχάλης Λιάπης δήλωσε στην εφημερίδα: "Οι συκοφάντες ξεσκεπάστηκαν και ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν. Η Ελλάδα δεν μπορεί να μετατρέπεται σε ζούγκλα για να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα κάποιων".
Tέλος, σημειώνεται πως, σύφωνα με το "Έθνος", ο πρώην υπουργός μιλώντας με παλαιούς του φίλους, επιβεβαιώνει πως αυτή τη περίοδο προετοιμάζει τη συγγραφή ενός βιβλίου που θα αφορά πρόσωπα και γεγονότα της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας.
http://nonews-news.blogspot.com/2011/04/blog-post_497.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: