Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Nigel Farage: "Βγείτε από το Ευρώ, να σωθείτε"!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
 
Η Συνέντευξη δόθηκε στον Παναγιώτη Γεωργιάδη για την Εφημερίδα «Η Αλήθεια» της Δράμας και της Περιφέρειας Αν. Μακεδονίας – Θράκης.  
 Ο Nigel Farage είναι Άγγλος Ευρωβουλευτής και Συμπρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας "Ευρώπη για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Από Ελληνικής πλευράς στην Κοινοβουλευτική αυτή Ομάδα συμμετέχει το κόμμα ΛΑΟΣ με τους Ευρωβουλευτές του. 
Ο κ. Farage είναι ευρύτερα γνωστός και στην Ελλάδα για τις απόψεις του για το Ελληνικό Χρέος, καθώς και από το γεγονός ότι αποκάλεσε τον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Ρόμπαι ως "βρεγμένη πατσαβούρα" κατά την ανάληψη των καθηκόντων του και υποδοχής του από το ...Ευρωκοινοβούλιο.
Ερώτηση: Κύριε Ευρωβουλευτά, έχετε μιλήσει αρκετά τελευταία στο Ευρωκοινοβούλιο για τη χώρα μου και το χρέος της. Σε αυτές σας τις ομιλίες ήσασταν ιδιαίτερα καυστικός απέναντι στους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και τις κυβερνήσεις για το χρέος στην Ελλάδα. Αναλύστε μου λίγο τη θέση σας για όλη αυτή την κατάσταση του Ελληνικού χρέους , για να γνωρίζει και ο Έλληνας τι ακριβώς συμβαίνει, τι έχει συμβεί μέχρι σήμερα.
Απάντηση: Τα θεσμικά όργανα της ΕΕ - ιδίως της Επιτροπής (ΕΚ) και η Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) - ενθάρρυναν τις ελληνικές κυβερνήσεις για την υπέρβαση του προϋπολογισμού και τον απερίσκεπτο δανεισμό. Αγνόησαν, επίσης, την πραγματική κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, όταν ενθαρρύνθηκε η Ελλάδα να εισέλθει στην Ευρωζώνη και να λάβει το ευρω-νόμισμα. Αυτό που ακολούθησε ήταν τόσο αναπόφευκτο που είναι δύσκολο να φανταστούμε ότι οι υπεύθυνοι δεν το είχανε προβλέψει. Πράγματι, φαίνεται σαν να ήθελαν να συμβεί - στην Ιρλανδία, στην Πορτογαλία, καθώς και στην Ελλάδα – έτσι ώστε η ΕΚ / ΕΚΤ θα μπορούσε να αναλάβει τον έλεγχο της ελληνικής οικονομίας, σε αντάλλαγμα τις διασώσεις τις οποίες είχαν οι ίδιοι υποχρεώσει την Ελλάδα να δεχτεί. Ο μόνος τρόπος, τώρα, για την Ελλάδα να ξεφύγει από μια διαρκή σπείρα χρέους και ακόμα περισσότερο από τον έλεγχο της Ε.Ε., είναι να παραιτηθεί από το ευρώ και να ξεκινήσει ξανά με την δραχμή σαν νόμισμα (υποτιμημένο) - όπως η Ισλανδία με τόση επιτυχία κατάφερε, στην απάντησή της προς την οικονομική κρίση.

(...η συνέχεια είναι "ΚΑΥΤΗ" και "ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ"....................)................
Ερώτηση: Κύριε Farage, μέσα από την πολύχρονη παρουσία σας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο , μπορούμε να πούμε σήμερα ότι έχουμε μια «Ευρωπαϊκή Ένωση των λαών» ή έχουμε κάτι άλλο ;
Απάντηση: Όχι! Έχουμε μια συνωμοσία των Εθνικών Ελίτ, εκπροσωπούμενη από μια αδίστακτη γραφειοκρατία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ένα ψεύτικα δημοκρατικό «Ευρωκοινοβούλιο», ένα μη διαχειρίσιμο χρέος και μία Δικαστική Εξουσία η οποία κατευθύνεται από πολιτική «ορθότητα» (και όχι από την φυσική αρετή και ηθική).

Ερώτηση: Κύριε Farage, ήσαστε Συμπρόεδρος στην Ευρωπαϊκή κοινοβουλευτική ομάδα «Ευρώπη της Δημοκρατίας και Ελευθερίας». Δηλαδή, σήμερα στην Ευρώπη δεν έχουμε «Ελευθερία» και «Δημοκρατία»; Στη σημερινή Ελλάδα έχουμε Δημοκρατία κι Ελευθερία ;
Απάντηση: Φοβάμαι πως όχι. Η Ε.Ε. είναι ψεύτο-δημοκρατική, επειδή χρησιμοποιεί τα χρήματα των φορολογουμένων για τη χρηματοδότηση των στοιχείων υπέρ της ΕΕ στην κοινωνία και καταπνίγει κάθε επαναστατική φωνή διαφωνούντων. Κάθε κράτος-μέλος επιλέγει μια αντιπροσωπεία για  το θλιβερό «Ευρωκοινοβούλιο» χωρίς καμία αναφορά (ή τη δυνατότητα οποιασδήποτε αναφοράς) για το τι λέγεται - σε διαφορετικές γλώσσες και διαφορετικά ΜΜΕ και θέματα - σε όλα τα άλλα κράτη-μέλη. Η κατάσταση μοιάζει με εκείνη των 27 κρατουμένων, ο καθένας σε στρατιωτική απομόνωση, να του λένε μόνο αυτό το οποίο ο διοικητής-κυβερνήτης των φυλακών θέλει να ακούσει. Ακόμα και αν το "κοινοβούλιο" της Ε.Ε. είχε σημαντικές εξουσίες, που αυτό δεν συμβαίνει, ακόμα και έτσι δεν θα ήταν δημοκρατική. Αν δεν έχετε τη δημοκρατία, φυσικά, δεν μπορείτε να έχετε ούτε ελευθερία, ούτε δικαιοσύνη. Αυτή είναι η ανθρώπινη φύση!

Ερώτηση: Κύριε Ευρωβουλευτά, η Γερμανική Siemens αποδείχθηκε ότι λάδωσε όλες τις Ελληνικές Κυβερνήσεις και τα κόμματα διαχρονικά. Υπάρχει κοινοτική οδηγία που λέει ότι αν οποιαδήποτε επιχείρηση καταδικαστεί σε κράτος – μέλος της ΕΕ για ποινικό αδίκημα τότε δεν μπορεί πια να συμμετέχει σε κρατικούς διαγωνισμούς. Ο νόμος όμως αυτός φαίνεται να μην ισχύει για την περίπτωση της Siemens… τελικά , οι νόμοι είναι μόνο για τους αδύναμους ;
Απάντηση: Ναι - κανένας από τους επισήμους της Ε.Ε. δεν υπόκειται στο νόμο, ακόμα και μετά την αποχώρησή-σύνταξη τους, και οι πλούσιοι μπορούν εύκολα να προσφέρουν στην Ε.Ε. κάποιο είδος συνεργασίας με αντάλλαγμα την ασυλία. Το απαραίτητο προσόν για την αποφυγή του νόμου, ωστόσο, είναι η εναρμόνιση με τις φιλοδοξίες της Ε.Ε. για την ολοένα και μεγαλύτερη δύναμη. Ακόμα και μικρής κλίμακας ομάδες (οι οποίες συνήθως υποστηρίζονται από επιχορηγήσεις της Ε.Ε.) μπορούν να μείνουν ατιμώρητες για παράνομη δραστηριότητα, εφόσον προωθούν με επιτυχία την υποστήριξη για την Ε.Ε. ή για την πολιτικά ορθή ατζέντα της.

Ερώτηση: Κύριε Farage, να πούμε λίγο , ποιοι κυβερνούν σήμερα  την Ευρωπαϊκή Ένωση? Η Επιτροπή, το Συμβούλιο, η Μέρκελ ;

Απάντηση: Συνωμοτικές κλίκες, κυρίως στη Γερμανία, τη Γαλλία και το Ηνωμένο Βασίλειο και δουλεύοντας μέσω της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, έχουν ως στόχο την εξάλειψη της δημοκρατίας και της φυσικής Δικαιοσύνης, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και σε συνεργασία με τις ΗΠΑ και μέσω του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και  της πληθώρας των οργανισμών,  σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ερώτηση: Γιατί κύριε Ευρωβουλευτά «επιτεθήκατε» τόσο σκληρά φραστικά στον Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κύριο Ρόμπαϊ ? Δεν είναι «νόμιμα» εκλεγμένος Πρόεδρος στην Ένωση ;

Απάντηση: Λοιπόν, - Ο Πρόεδρος - "πρόδρομος" κ.Rompuy και η  κ.Ashton είναι τα δύο κερασάκια στην τούρτα - που αντιπροσωπεύουν (αν και δεν αποτελούν) ό,τι είναι λάθος με την Ευρωπαϊκή Ένωση. Εμείς δεν γνωρίζουμε καν πώς διορίστηκαν με τόσο τεράστιους μισθούς και σαρωτικές εξουσίες. Αλλά είναι εκεί ! Όπως και η ίδια η Ε.Ε. ως μια διαρκή ζημία και προσβολή προς τους δημοκράτες παντού!

 

Ερώτηση: Θα ήθελα να μου πείτε λίγο τις λύσεις που προτείνετε για τους Έλληνες και την Ελλάδα σε ότι αφορά το χρέος μας και το έλλειμμα. Τι πρέπει κατά τη γνώμη σας να κάνουμε;
Απάντηση: Όπως είπα, η Ελλάδα θα πρέπει να εγκαταλείψει το ευρώ και να υιοθετήσει της Δραχμή με μια υποτίμηση του νομίσματος. Αλλά, όπως όλες οι χώρες τις οποίες η Ε.Ε. έχει απορροφήσει, δε θα βρει την γαλήνη ή τη σταθερότητα μέχρι που θα απορρίψει την Ε.Ε. στο σύνολο της. Το Κόμμα μου, το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, αργά ή γρήγορα, θα ανακτήσει την ελευθερία του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ε.Ε. και θα ακολουθήσει την Ελβετία, τη Νορβηγία, και την Ισλανδία και ένα μεγάλο μέρος του υπόλοιπου κόσμου, σε μια ζώνη ελεύθερων συναλλαγών, η οποία δεν υπόκειται στην λεπρώδης αρπαγή της γραφειοκρατίας της Ε.Ε.. Θέλω να ελπίζω ότι η Ελλάδα θα μας ακολουθήσει σε αυτό.

Ερώτηση: Στην Ελλάδα πολλοί πιστεύουν ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός , αφού έβαλε τη χώρα στο ΔΝΤ, τώρα θέλει να φύγει σαν Γενικός Γραμματέας στον ΟΗΕ, αφού λένε ότι αυτή την πρόταση του έκανε ο Πρόεδρος Obama. Πιστεύετε ότι είναι υπαρκτό αυτό το σενάριο ? Λέτε να φύγει ο Παπανδρέου στον ΟΗΕ ;
Απάντηση: Είναι ένα τυπικό μέρος της διαδικασίας: πρώτα ο πολιτικός πουλά τη χώρα του στη σκλαβιά, σε υπερεθνικά όργανα και τότε παίρνει μια άκρως αμειβόμενη εργασία από τους ίδιους αυτούς οργανισμούς – ή από τις πανίσχυρες εταιρείες, οι οποίες - δουλεύοντας μέσω του αμερικανικού «Συμβουλίου για τις Εξωτερικές Σχέσεις "- συντονίζουν το όλο κακό σύστημα.

Ερώτηση: Κύριε Farage, γιατί δεν πρέπει να πάμε σε μια πιο Ενωμένη Ευρώπη πραγματικά ? Τι θα χάσουν οι λαοί και τα Έθνη της Ευρώπης από την περαιτέρω Ενοποίηση της Ευρώπης (Κοινή Οικονομική Πολιτική, Κοινή Εξωτερική Πολιτική, Κοινή Άμυνα) ;

Απάντηση: Θα κυριαρχούνταν από την ίδια, μυστική, ασύδοτη εξουσία, και εμείς, ως εκ τούτου, θα ήμασταν η τροφή για τα κανόνια των αναπόφευκτων, καταστρεπτικών πολέμων της. Μια μέρα - όταν όλοι οι Ευρωπαίοι θα έχουν κοινή γλώσσα – θα μπορούσαμε να είμαστε σε θέση να αναγκάζουμε την ελίτ να λογοδοτήσει και να δημιουργήσουμε μια πραγματική πολιτική ένωση, αλλά δεν μπορεί να γίνει τώρα, και είναι εντελώς λάθος να προσπαθήσουμε. Μπορείτε ήδη να δείτε τι διακυβεύεται να χάσουμε, διότι το χάνουμε ήδη!

Ερώτηση: Πείτε μου λίγο, πάμε για διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή πιο ουσιαστική Ένωση τελικά , κατά τη γνώμη σας ;
Απάντηση: Απολύτως! Είμαστε στο ΝΑΤΟ, στον ΠΟΕ και στο Συμβούλιο της Ευρώπης - όλοι οι οργανισμοί οι οποίοι σήμερα έχουν μολυνθεί με υπερ-εθνικισμό (αλλά αυτό μπορεί να επιδιορθωθεί) - και οι οποίοι είναι ικανοί να παρέχουν όλες τις ενέργειες συντονισμού που χρειαζόμαστε. Τι χρειαζόμαστε την Ε.Ε., και γιατί πληρώνουμε τόσο πολύ για αυτή, μόνο και μόνο για να μας λένε να κάνουμε πράγματα που δεν θέλουμε, ή δεν έχουμε ανάγκη, να κάνουμε;

Ερώτηση: Κύριε Farage, στη χώρα μου τον τελευταίο χρόνο περίπου 350 Έλληνες προσπάθησαν ν' αυτοκτονήσουν (και κάποιοι το κατάφεραν) λόγω της οικονομικής κρίσης. Τα γεγονότα αυτά τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης τα συγκαλύπτουν.. Ποιες είναι οι ευθύνες αυτών των μέσων ενημέρωσης, της Ελληνικής Κυβέρνησης και όλων μας σε τελική ανάλυση απέναντι στην κρίση ; 
Απάντηση: Λυπάμαι πολύ που ακούω ότι οι Έλληνες «πετάνε τους εαυτούς τους» λόγω της οικονομικής καταστροφής, την οποία οι ηγέτες τους και η Ε.Ε. δημιούργησαν γι'αυτούς και για την οποία τα ΜΜΕ, τα οποία επιχορηγούνταν από την Ε.Ε. συνέχισαν να κατηγορούν τους πάντες ή μάλλον καλύτερα κανέναν, από αυτούς που πραγματικά και κυνικά την δημιούργησαν. Όπως ανέφερα και πριν, είναι ευθύνη της Ελληνικής κυβέρνησης, αποκαθιστώντας τη δραχμή, να βγάλει την Ελλάδα από τον θανατικό-κλοιό, τον οποίο η Ε.Ε. έχει επιβάλει σε αυτήν, και είναι ευθύνη των Ελλήνων ώστε να εκλέξουν μία κυβέρνηση η οποία είναι δεσμευμένη να το κάνει αυτό.

Ερώτηση: Στείλτε το μήνυμα σας στον Ελληνικό Λαό για όλα όσα η Ευρώπη μας λέει ότι πρέπει να κάνουμε και όλα όσα περνάμε οι Έλληνες.  

Απάντηση: Η Ε.Ε. δεν έχει "διατηρήσει την ειρήνη στην Ευρώπη» - αλλά το ΝΑΤΟ το έκανε και συνεχίζει να το κάνει. Η Ε.Ε. δεν προχώρησε στην ύπαρξη του ελεύθερου εμπορίου - ο ΠΟΕ το έχει κάνει και συνεχίζει να το κάνει. Η Ε.Ε. δεν έχει δημιούργησει καν ένα φόρουμ για την πανευρωπαϊκή κατανόηση - το Συμβούλιο της Ευρώπης, με την απόλυτη εναρμονία των 41 χώρών - κάνει πολύ καλύτερη δουλειά από αυτή. Το νομοθετικό βάρος της Ε.Ε. είναι σαν ένα βάρος το οποίο οδηγείται γύρω από τον λαιμό μας.

Πρέπει να το απομακρύνουμε!

-Κύριε Farage, σας ευχαριστώ που δεχθήκατε να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για την εφημερίδα μας.


-Κι εγώ σας ευχαριστώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: