Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

«Άθλιο υποκείμενο ο Σημίτης»

Πρωτόγνωρους χαρακτηρισμούς χρησιμοποίησε ο επίτιμος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων κ. Παναγιώτης Γεννηματάς σε πρόσφατη ομιλία του στο Αγρίνιο.
Εντύπωση έκαναν οι τοποθετήσεις του σχετικά με πρώην πρωθυπουργούς με τους οποίους όπως είπε είχε προσωπική επαφή καθώς του ζητούσαν την άποψή του.
Τα χειρότερα επιφύλαξε για τον Κώστα Σημίτη, λέγοντας ότι μπορεί να έχει μείνει στην ιστορία σαν ο πρωθυπουργός που μας ενέταξε στην ΟΝΕ και ...
μπορεί να ήταν εξαιρετικά προετοιμασμένος αλλά όπως είπε «είχε ελάχιστο ταλέντο και ικανότητες και σαν προσωπικότητα ήταν ένα άθλιο υποκείμενο»!
Μάλιστα στο σημείο αυτό ένας από τους παριστάμενους εξέφρασε την αγανάκτησή του για τους χαρακτηρισμούς για να εισπράξει την απάντηση ότι αν χρειαστεί-ο κ. Γεννηματάς- θα πει ακόμα χειρότερα και πιο συγκεκριμένα!
Από τα πυρά του κ. Γεννηματά δεν ξέφυγε και ο Κώστας Καραμανλής για τον οποίο ανάφερε πως «είναι ανέντιμο να γίνεσαι πρωθυπουργός με το ζόρι και παρά τη θέλησή σου και όταν σε καλούμε, κάποιοι από μας, το βράδυ για μια κρίση να λες ότι κοιμάσαι»!…
Μάλιστα, όπως αναφέρει το agrinionews.gr, «δεν παρέλειψε να επιρρίψει βαρύτατες συνθήκες στο «σύστημα των απατεώνων», όπως αποκάλεσε τους πολιτικούς, λέγοντας ότι δεν μπορούμε να αναφερόμαστε σε αυτούς με πολιτικά ορθούς όρους μια και έχουν διαπράξει το μέγιστο κακό».
Δ. Μπ.
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: