Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ο Κούγιας "ξεγυμνώνει" αυτούς που λυμαίνονται τον χώρο του "ποδοσφαίρου". Ηχητικό ντοκουμέντο.!

Ο Αλέξης Κούγιας κατέθεσε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών, Ελένη Ράικου, τα δύο CD που είχε στη διάθεσή του για την υπόθεση που συγκλονίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Όπως είπε από χθες το βράδυ ο γνωστός δικηγόρος, πήγε σήμερα στην εισαγελέα και κατέθεσε τελικά δύο cd αλλά και τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες.
Στη συνέχεια ο γνωστός ποινικολόγος κατέθεσε επί δύο ώρες σε εισαγγελέα όσα γνωρίζει για την υπόθεση και ακολούθως αναχώρησε από την Ευελπίδων δηλώνοντας: "Παρέδωσα δύο cd με πρωτότυπο υλικό αλλά και τις απομαγνητοφωνήσεις. Μου ζητήθηκε από την προϊσταμένη κυρία Ράικου να καταθέσω στον εισαγγελέα Πρωτοδικών και το έκανα. Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Εισαγγελία Πρωτοδικών για την ταχύτητα με την οποία ενέργησε για να διαλευκανθεί η υπόθεση".

Και στα δύο CD ακούγεται ο ίδιος παράγοντας ομάδας της Σούπερ Λίγκας να μιλάει με δημοσιογράφο και να του λέει πράγματα για ποδοσφαιρικούς αγώνες. Πλέον τα στοιχεία της τόσο παράξενης αυτής υπόθεσης είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, η οποία πρέπει να κινηθεί άμεσα για να διαλευκάνει αυτή την υπόθεση που εδώ και καιρό βασανίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η κα. Ράικου από το περιεχόμενο των κασετών θα κρίνει εάν ανοίξει ξεχωριστός φάκελος για την υπόθεση ή θα παραπεμφθεί στην εισαγγελέα Πόπη Παπανδρέου, η οποία ερευνά το θέμα με τα στημένα ματς στην Ελλάδα.

Ακούστε τώρα το ηχητικό ντοκουμέντο:


Γιαννιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: