Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Συγκλονιστικό το "Γράμμα στη Μέρκελ" του Στέλιου Κούλογλου, με πολλά ;;;;.



Η καλύτερη ελληνική παραγωγή που είδαμε ως τώρα για την κρίση


Συγκλονιστική η εκπομπή του Στέλιου Κούλογλου με τίτλο "Γράμμα στη Μέρκελ".

Ήταν ίσως η καλύτερη έλληνική παραγωγή για την κρίση της χώρας που είδαμε ως σήμερα.
Ο Στέλιος και η δημοσιογραφική του ομάδα αποκάλυψαν τον ρόλο της Goldman sachs, της τράπεζας συμβούλου του ελληνικού κράτους η οποία ταυτόχρονα με τις "συμβουλές" στους δικούς μας ατσίδες, δημιουργούσε τις ...συνθήκες κόλασης.
H Goldman sachs, σύμφωνα με τα στοιχεία από την έρευνα της εκπομπής ήταν πίσω από το περίεργο  μονόστηλο των Financial Times, που μας ήθελε να προσπαθούμε απεγνωσμένα να επιχειρούμε χωρίς επιτυχία να πουλήσουμε στη Κίνα ελληνικά ομόλογα δεκάδων δις ευρώ.
Από κει άρχισε το τσουνάμι.
Ο Κούλογλου έφτασε στην Ανατολική Γερμανία, εδώ όπου έζησε η Μέρκελ ως τα 35 της και βρήκε την εταιρία συμβούλων της, η οποία εισηγήθηκε στη Γερμανίδα καγκελάριο να πουλήσουμε ελληνικά νησιά


http://kourdistoportocali.com/default.aspx?pageid=5181

 Και η άλλη άποψη, με την οποία συμφωνούμε:

Ο Κούλογλου διάδοχος του Πεταλωτή;

Οχι σύντροφοι, πηγές μου από το καφενείο της γειτονιάς, αλλά κι η θεία μου η Κικίτσα το διαψεύδουν. Ο Πεταλωτής είναι καλός στην δουλειά του.

Αυτό που είδα εχθές στην εκπομπή ΡΧΣ (ΡουΧουΣου) ήταν απλώς η νέα προεκλογική καμπάνια του ΠΑΣΟΚ, που από ότι φαίνεται έχει αναλάβει ο Στέλιος Κούλογλου.
Λίγο το απωθημένο του, με τον Ρουσόπουλο (λες κι εμείς δεν τον λουστήκαμε τόσα χρόνια!) λίγο οι όμορφες εποχές του Εκσυγχρονισμού, είδαμε ένα Ντοκιμαντέρ εχθές που θα ζήλευε κι η…ΥΕΝΕΔ!
Τι μάθαμε λοιπόν εχθές;
Για το Μνημόνιο φταίει η Γκολντμαν Σακς, η BILD, η Μέρκελ κι η θεία μου Κικίτσα που ήταν καλεσμένη στο μεγάλο φαγοπότι των Ολυμπιακών!
Το χρέος ξεκίνησε το 2008, το “μεγάλο κεφάλαιο” Σημίτης είχε “προβλέψει” από τότε το ΔΝΤ!
Για τον ΓΑΠ; ΤΙΠΟΤΑ! Τ+10, Τιτανικοί, Σάλιο, Διεφθαρμένοι κτλ ΤΙΠΟΤΑ!
Ηταν μάλιστα τόσο “διαφανής” που έκανε το “λάθος” (αχ καλέ α-βα-βααα..) να μην συγκαλύψει το χρέος με την GS! Ενώ τα Spread Ανέβηκαν από ένα δημοσίευμά της F.T.!
Τι ζητούσε ο καημένος ο ΓΑΠ; Ένα πιστόλι στο Τραπέζι καλέ!
Άλλη μια φορά να δω την εκπομπή, λίγο τον Ρουμελιώτη (του ΔΝΤ καλέ!) να λέει ότι το ΔΝΤ ήταν πιο ελαστικό, λίγο η κακιά Μέρκελ με την καταπιεσμένη παιδική ηλικία στην DDR, λίγο ο Οικονομικός Δολοφόνος που θα μας κάνει ντα και θα θαυμάσω κι εγώ τον ΓΑΠ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: