Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Οι κυβερνήσεις πέφτουνε, αλλά ο Κόκκαλης είναι διαχρονικός και μένει...

Η είδηση δε θα έπρεπε να μας ξαφνιάζει, συνηθισμένοι στα σκάνδαλα. 
Ο ΟΠΑΠ αποφάσισε την ανανέωση για ένα χρόνο της σύμβασης με την Intralot μέχρις ότου γίνει ο διαγωνισμός και ανακηρυχθεί νικητής σχετικά με τον τεχνολογικό εξοπλισμό.
Ο σφιχτός εναγκαλισμός του ΟΠΑΠ και του κράτους με τις εταιρείες του Σ. Κόκκαλη έχουν παρελθόν, από τότε που ο ΟΤΕ έδινε όλες τις δουλειές στην Intracom και μόλις ο Οργανισμός έκοψε, φαλίρισε και η εταιρεία του κ. Κόκκαλη.
Τώρα, λοιπόν, ενώ στον ΟΠΑΠ διαβεβαίωναν ότι θα...
είναι έτοιμοι μέσα στη χρονιά να υποστηρίξουν τις υπηρεσίες τους χωρίς να χρειάζονται άλλους τρίτους, η Intralot ξαναβάζει πόδι με αποτέλεσμα να αυξάνεται η εξάρτηση του κράτους από τον Κόκκαλη. 
Κι ενώ οι κυβερνήσεις πέφτουνε και ο Σωκράτης μένει, αποδεικνύεται ότι είτε εσκεμμένα είτε λόγω ανικανότητας οι εταιρείες του δημοσίου που συνεργάζονται χρόνια με τις εταιρείες του επιχειρηματία, δηλώνουν συνεχώς αδυναμία να τρέξουν από μόνοι τους τις υπηρεσίες του.
Από την άλλη, ο Κόκκαλης κατάφερε όλα τα προηγούμενα χρόνια να φτιάξει συστήματα για το κράτος που μόνο από αυτόν θα υποστηρίζονταν. 
Ετσι, όταν φτάνει ο χρόνος να λήξει η σύμβαση αμέσως όλοι… αιφνιδιάζονται που δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά και την ξανα-αναθέτουν στον Κόκκαλη.
Φαύλος κύκλος δηλαδή που πάντα καταλήγει στην τσέπη του επιχειρηματία που γελάει στην πλάτη των κορόϊδων.
Από factorx 

Σχόλιο: Η SIEMENS έχει παραδεχτεί οτι λάδωνε διαχρονικά πολιτικά κόμματα και πρόσωπα προκειμένου να αναλαμβάνει μεγά δημόσια έργα.
Λοιπόν, αυτά τα έργα σε συντριπτικό ποσοστό τα έπαιρνε και τα εκτελούσε σε κοινοπραξία με τον Κόκκαλη…
Το ΠΑΡΑΔΟΞΟ είναι οτι ενώ η SIEMENS κατηγορείται για τις μίζες, ο Κόκκαλης δεν κατηγορείται για τίποτε!!!
Θέλουν να μας πούνε δηλαδή οτι δύο συνεταίροι παίρναν μαζί τα έργα αλλά μόνο ο ένας συνέταιρος λάδωνε κι ο άλλος, ούτε του είχε ζητηθεί να συμμετάσχει στο λάδωμα ούτε είχε ιδέα καν…!!!!!!!!!!!!
Διαβάστε αργά και προσεκτικά τις τελευταίες τρεις γραμμές, "Ετσι, όταν φτάνει ο χρόνος να λήξει η σύμβαση αμέσως όλοι… αιφνιδιάζονται που δεν μπορούν να κάνουν μόνοι τους τη δουλειά και την ξανα-αναθέτουν στον Κόκκαλη", και θα καταλάβετε καλά για τί μας περνάνε ΌΛΑ τα κόμματα και ΌΛΟΙ οι πολιτικοί…

Δεν υπάρχουν σχόλια: