Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Όλη η άνοδος της εγκληματικότητας είναι στημένη!


Αξίζει να δώσουμε προσοχή στο σχόλιο του  Harry στο άρθρο μας για τη δολοφονία των Αστυνομικών της ΔΙ.ΑΣ., ως εξής:

"Πολυ λυπάμαι για τα παιδάκια! 
Αλλά πολυ φοβάμαι ότι όλη η άνοδος της εγκληματικότητας είναι στημένη! 
Εδώ στήνουν εξεγέρσεις (βλέπε Αίγυπτο) για να κατεβάσουν αρχηγούς κρατών που δεν τους αρέσουν (σε καμία περίπτωση αυτό δεν αλλάζει ότι ο Μουμπάρακ είναι καθίκι του κερατά). 
Στήνουν ολόκληρα σχέδια για το πως θα καταστρέψουν μία χώρα μέσα απο την παράνομη μετανάστευση (ΠΧ στην Αμερική είναι οι Μεξικάνοι και οι Λατίνοι γενικότερα). Και να ξέρετε ότι πάντα διαλέγουν πρώτα τα κακοποιά στοιχεία...
Αυτοί για τους οποίους μιλώ βέβαια δεν είναι άλλοι απο τα λουλούδια της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τα Τραπεζόσκυλα! 
Οι Σόρος και ΣΙΑ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ! 
Μετά έχεις και τους άσχετους και αφελείς ψευτοαναρχικούς - ψευτοαριστερούς να τους υποστηρίζουν άθελα τους και να νομίζουν ότι έρχονται οι μετανάστες τυχαία για να βρούν μια καλύτερη ζωή. 
Ψάξε όμως ιστορικά και θα δείς ότι για παράδειγμα τα χάλια στο Πακιστάν και στη μέση Ανατολή, τα ίδια καθάρματα την δημιουργούν. 
Χρησιμοποιούν τα ΜΜΕ για να κάνουν τα "μαγικά" τους και να δημιουργούν ψευδαισθήσεις στο κοινό, και ο κόσμος νομίζει ότι έτσι είναι. 
Ο απώτερος σκοπός είναι να ταλανίσουν την Μέση Ανατολή και να φέρουν το Ισραήλ που είναι φιλαράκια στην Κυρίαρχη θέση ώστε να μπορούν να ελέγχουν πλέον την περιοχή μέσα απο εκεί. 
Φυσικά, τους εμποδίζουν λιγάκι οι Μεσογειακοί λαοί, Ιταλοί, Έλληνες κλπ αλλά με Μαριονέτες σαν τον ΓΑΠ πετυχαίνουν τους σκοπούς τους! 
Θέλουν λοιπόν να αυξηθεί η εγκληματικότητα και να στήνουν false flag attacks (στημένες τρομοκρατικές επιθέσεις μέσω της άλλης μαριονέτας του Ομπάμα) για να επιβάλλουν Αστυνομική Χούντα ώστε πλέον να ελέγχουν απόλυτα ένα κράτος! Μαντέψτε λοιπόν ποιοί θα την πληρώσουν πρώτοι... 
Οι Έλληνες αστυνομικοί με συνείδηση γιατί είτε το γνωρίζετε είτε όχι αυτή την στιγμη εκπαιδεύονται μερικές δεκάδες χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ Αλλοδαποί οι οποίοι ΑΝΗΚΟΥΝ ΠΛΕΟΝ στο Αστυνομικό σώμα, παρά τις διαμαρτυρίες (μερικές φορές και παραιτήσεις) των Ελλήνων Αξιωματικών, για να πάρουν μέρος στις δυνάμεις καταστολής! 
Προσθέστε σε όλα αυτά και την κάρτα του Πολίτη, την δημιουργία οικονομικής αδυναμίας και έχετε τον ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ ενός κράτους! 
Απλά λυπάμαι πολύ για τα παιδάκια σαν αυτά της ΔΙΑΣ που βρίσκονται ως "κρέατα" στην μέση ενός σχεδίου που θα ωφελήσεις πάλι 10-15 Μεγαλοτραπεζίτες! 
Αυτα δεν τα έχετε δεί στο χαζοκούτι σας ε; 
Sweet dreams my sleeping beauties...

Δεν υπάρχουν σχόλια: