Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Την 26η Μαρτίου το τέλος του κόσμου, λέει στους αρχηγούς ο πρωθυπουργός

"Δεν θα είναι το τέλος του κόσμου η 25η Μαρτίου" είπε προχθές ο πρωθυπουργός στο υπουργικό Συμβούλιο. "Το τέλος του κόσμου  θα είναι  η 26η Μαρτίου", θα πει όμως σήμερα στους πολιτικούς αρχηγούς, ο κ. Παπανδρέου.
Ο πρωθυπουργός  θα προβλέψει αυτή την ημερομηνία  και θα μιλήσει σαν την Ελένη Λουκά  , που είναι επίκαιρη αυτή την εποχή, στους αρχηγούς των κομμάτων.

Το κείμενο του κ. Παπανδρέου - Λουκά, είναι το ίδιο για όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και θα είναι το εξής, όπως αποκαλύπτει - ποιο άλλο- το Πάμε Λουκέτο:


" Γεια σας, γειά σας, γειά σας. Η Μέρκελ  σώζει... μόνο η Μέρκελ... Είστε αμαρτωλοί στη Νέα Δημοκρατία, στο ΚΚΕ, στο σύριζα, ο Καρατζαφέρης είναι αμαρτωλός και άθεος και αντίχριστος , είστε αμαρτωλοί, αμαρτωλοί. Ο Τσίπρας έχει ψυχολογικά προβλήματα. Θέλει ψυχίατρο. Δεν είναι κύριος, είναι επικίνδυνος, πρέπει να μετανιώσει, να φύγει από το δρόμο του των συριζαίων ,να μπει στο δρόμο του Δουνουταίων , ου, ου.

Δεν είναι το τέλος του κόσμου η 25η  Μαρτίου, θα τα μπαλώσουμε αυτή τη μέρα με τα κανάλια, το τέλος του κόσμου θα έρθει την άλλη μέρα, την  26η  Μαρτίου. Σαμαρά ,Τσίπρα, είσαστε προδότες, οι άντρες φοράνε παντελόνια, δεν φοράνε φουστούλες, ντροπή σας, ντροπή σας, ντροπή σας ου, ου, ου, ου, ου.

Ντροπή, ντροπή σας  κυρία Παπαρήγα είσαι αντίχριστη, αντίχριστη, είσαι του σατανά , είναι απαράδεκτη η κατάσταση να ακούμε αυτά τα πράγματα για το Μνημόνιο,  είσαι του σατανά, του σατανά . Επιτρέπεται να πηγαίνω εγώ στις Βρυξέλλες και να λέτε αυτά, σε λίγο θα μας λέτε ότι μιλάτε με το Θεό  και τον Τρος Καν  και τον Μαρινάκη, ποιοί είστε ; Αν είναι δυνατόν... Είστε αμαρτωλοί στα άλλα κόμματα., αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, ου, ου.

Ερχεται η 26η Μαρτίου. Ζείτε σε ένα ψεύτικο δρόμο, στο δρόμο της κατανάλωσης , αλλά είστε δυστυχισμένα άτομα , θα μείνετε με το αυτοκίνητο στη Μαλακάσα,  ο Καρατζαφέρης  έχει αλλάξει το φύλλο τελευταία και κάνει ότι είναι με τον κοσμάκη, αυτό είναι δυο φορές ντροπή, ντροπή. Καταστρέφετε κύριε Καρατζαφέρη , την Ορθοδοξία την Ελλάδα,  το Σοσιαλισμό και τον Καντάφι , αυτά που κάνετε είναι άθεα , λέτε ότι θα μαζεύουμε πτώματα πεινασμένων από τους δρόμους, , εκμεταλλεύσαι   το ρόλο σου σαν αρχηγός του ΛΑΟΣ  για να γλιτώσεις την οργή του κόσμου και του θεού, ο σατανάς , ο δαίμονας έχει φτάσει στο πικ μέσα σου ,  ου, ου.

Eίστε αμαρτωλοί στα άλλα κόμματα , αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, αμαρτωλοί, ου, ου, ου, ου, ου, Δεν είναι το τέλος του κόσμου η 25η  Μαρτίου, θα έρθει την άλλη μέρα, την  26η  Μαρτίου, την 26η Μαρτίου, την 26η Μαρτίου, την 26η Μαρτίου, ου, ου, ου, ου. Η Μέρκελ  σώζει... μόνο η Μέρκελ,  μόνο η Μέρκελ,  μόνο η Μέρκελ.Στο καλό, στο καλό, στο καλό, στο καλό, είστε αμαρτωλοί, βοηθήστε με να μην έρθει η 26η Μαρτίου, η 26η Μαρτίου, η 26η Μαρτίου, ου, ου, ου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: