Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Η αλήθεια για την επίσκεψη του ΓΑΠ στη Κομοτηνή !

Ο περιοδεύων κυβερνητικός θίασος, υπό τον Γιώργο Ανδρέα Παπανδρέου, πέρασε λοιπόν από την περιοχή μας και μας ευλόγησε με τις χάρες του. 
Μια ντουζίνα στελέχη της κυβέρνησης βρέθηκαν στην Κομοτηνή, προκειμένου να μας πείσουν για την έγνοια που έχουν για μας και τον τόπο μας, ασχέτως που δεν βγήκε τίποτε από τις συναντήσεις μαζί τους. 
Σε μία επίδειξη καθεστωτικότητας το ξενοδοχείο (!) όπου διεξήχθη το Περιφερειακό Συμβούλιο, ήταν πολιορκημένο από Αστυνομία και ΜΑΤ, που κράτησαν μακρυά τους διαδηλωτές του ...ΠΑΜΕ και της Ενωμένης Κλωστοϋφαντουργίας, με δακρυγόνα και γκλόμπς. 
Θα σχολιάζαμε και την τετράωρη καθυστέρηση του ίδιου του ΓΑΠ, αν δεν είχε το ακαταλόγιστο.  
Μία ελεεινή παράτα, με όλο το τοπικό καθεστώς παρόν, χωρίς να ντρέπεται – ξιπάστηκε μόνο με τις προσωπικές ύβρεις που ακούστηκαν.
Εκφράζουμε την αηδία μας, όπως το πράξαμε και με την επί τόπου παρουσία μας, τόσο για την επικοινωνιακή φιέστα της τροϊκανικής κυβέρνησης, όσο και για την ξεφτίλα των ντόπιων της μουχτάρηδων. 
Ας έχουν κατά νου οι τιποτένιοι, οι αρπάχτρες και οι τσιλιαδόροι των Τραπεζοτσολιάδων ότι πέρα από το Μνημόνιο υπάρχει και η μνήμη της κοινωνίας, όπως και η ολοένα συσσωρευόμενη οργή της. 
Δεν θα μας καταντήσουν Βουλγαρία έτσι, χωρίς ν’ ανοίξει ρουθούνι!…
Σπάρτακος
Παράταξη Πολιτών για τον Δήμο Κομοτηνής

Σχόλιο Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Ο Παπανδρέου μπήκε στο Ξενοδοχείο Arcadia από την πίσω πόρτα, στα "μουλωχτά", όπως του αρμόζει! 
Όπως δηλαδή έβαλε αυτός τη χώρα μας στο Δ.Ν.Τ. ...από την πίσω πόρτα, χωρίς να μας ρωτήσει!
Είδε κανείς τα αυγά και οι πέτρες που πετάχθηκαν στους κυβερνητικούς αξιωματούχους;

Δεν υπάρχουν σχόλια: