Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μπλάνκο σε θέλουμε'

Θετική εξέλιξη φαίνεται να παίρνει η υπόθεση ανανέωσης του Ίσμαελ Μπλάνκο με την ΑΕΚ, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, μίλησε με τον παίκτη στο προπονητικό κέντρο της Ένωσης σε θερμό κλίμα.

Ο Σταύρος Αδαμίδης αυτή τη φορά έδειξε με πράξεις την πρόθεση της ΑΕΚ να ανανεώσει τον πρώτο της σκόρερ και μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η τελική πρόταση που θα επιβραβεύει τον "Ζορό" για την μέχρι τώρα παρουσία του.

"Αναγνωρίζουμε την αξία σου"
Ο Ίσμαελ Μπλάνκο μπήκε...
σήμερα στο γραφείο του προέδρου της ομάδας και αυτή τη φορά βγήκε με χαμόγελο. Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Αδαμίδης παρουσία του εκτελεστικού διευθυντή της ομάδας, κ. Κωνσταντινίδη, κάλεσε τον παίκτη στο γραφείο του και μίλησε για το συμβόλαιο του.
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ξεκαθάρισε στον Ίσμαελ ότι είναι βασικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και πως ο ίδιος αλλά και η ομάδα θέλει να παραμείνει στο δικέφαλο. Επίσης έγινε γνωστό προς τον Αργεντινό γκολεαδόρ, ότι ξεχωρίζει ως προς τον χαρακτήρα του αλλά και την άψογη στάση - επαγγελματισμό του, απέναντι στον σύλλογο.

Τέλος, ο Σταύρος Αδαμίδης τόνισε προς τον Ίσμαελ Μπλάνκο, πως όλη στάση του αλλά και η αγωνιστική του αξία, αναγνωρίζεται από τη διοίκηση και μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει η τελική βελτιωμένη πρόταση ανανέωσης, μέσα στις οικονομικές δυνατότητες του δικεφάλου.

"Θέλω να μείνω"

Από την πλευρά του ο παίκτης, τόνισε πως τον ικανοποίησε η συγκεκριμένη συζήτηση, ξεκαθάρισε πως δεν έχει κάνει καμία επαφή με άλλον σύλλογο και πως ο ίδιος θέλει το μέλλον του να είναι "κιτρινόμαυρο".
Μετά και το συγκεκριμένο ραντεβού των δύο πλευρών, μέσα σε θετικό κλίμα, όλα δείχνουν πως στην τελική συνάντηση παρουσία και του μάνατζερ του παίκτη το σήριαλ Μπλάνκο αρχίζει να γέρνει προς αίσια κατάληξη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρόταση αναμένεται να είναι ανάμεσα στις 600.000 με 650.000 ευρώ πάγιες απολαβές, αλλά και υψηλά μπόνους στόχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: