Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Οι Πανεπιστημιακοί σαν "Δούρειος Ίππος" του Νεο - Οθωμανισμού!

Μετά τα την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς το 1825 επιχειρήθηκε μια τεράστια προσπάθεια παραποιήσεων και πλαστογραφήσεων του πραγματικού αγώνα των αγωνιστών. 
Πρωτοστάτησαν οι προύχοντες και οι ρασοφόροι δυνάστες. 
Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται εδώ και 190 χρόνια με όλους αυτούς που έχουν στήσει το ψευτοσκηνικό του Ελληνοχριστιανισμού. 
Κύριο στόχο είχαν και έχουν να χτυπήσουν την προγονοπληξία και να εμποδίσουν τους Ελληνες να έχουν ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ. 
Μέσω παρα-Χριστιανικών οργανώσεων έχουν καπελώσει όλες τις σημαντικές έδρες στα Πανεπιστήμια με άτομα δικά τους.  
Όλα αυτά τα καταγγέλλουμε και φωνάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια...

Όμως μετά την επικράτηση του ΠΑΣΟΚ μια ομάδα περιέργων άρχισε να καταλαμβάνει θέσεις όχι μόνο κυβερνητικές αλλά και έδρες στα Πανεπιστήμια.  
Ειδικά στις έδρες που αφορούν το Ιστορικό Ἄρχαιολογικό τμήμα.  
Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια παραποίησης της "παραποιημένης" ιστορίας με τον ίδιο σκοπό. 
Τα αποτελέσματα τα είδαμε στην σειρά του ΣΚΑΙ που όχι μόνο δεν είπε τα σύκα-συκα για την προδοτική στάση των ρασοφόρων δυναστών αλλά θέλησε να περάσει μηνύματα του ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ παράλληλα με την τακτική του να χτυπήσει την προγονοπληξία με την φράση "ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ".

Μέσα από τις διάφορες συζητήσεις που έχω τος τελευταίους μήνες έχω αρχίσει και ξετυλίγω αυτό το δεύτερο νήμα της Αριάδνης, σαν άλλος Θησέας και έπεσα σε μια απίστευτη προπαγάνδα που ξεκινάει από τα πανεπιστήμια της Κρήτης  και έχει σχέση με τις διεκδικήσεις περιουσιών από Τούρκους αλλά και μια απίστευτη προσπάθεια να παρουσιασθούν οι Κρήτες σημιτικής καταγωγής.

Κάντε έναν κόπο και διαβάστε το παρακάτω κείμενο για να καταλάβετε πώς ξεκινάνε οι λεγόμενες "διεκδικήσεις περιουσιών", πώς ξέρουν πού να βρουν και τι, και ποιοι φορείς έχουν κρυφό αλλά βασικότατο ρόλο. Τα λεγόμενα "σκοτεινά κέντρα" κλπ δεν είναι τόσο σκοτεινά  όταν τους δοθεί η πρέπουσα προσοχή :


Στον παραπάνω σύνδεσμο φαίνεται ένα σπίτι σ' έναν δρόμο των Χανίων , το οποίο έχει καταχωρηθεί ως "οθωμανικό μνημείο". Ο σύνδεσμος ανήκει σ' ένα πρόγραμμα ψηφιακό του ΙΜΣ-Ινστιτούτο Μεσογειακών Σπουδών το οποίο φαίνεται να υπάγεται στο ΙΤΕ.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ αν όλα όσα αναφέρονται ως "σκοτεινά κέντρα" και "συνωμοσιολογικά σχέδια" δεν είναι παρά κάποιοι "αθώοι" οργανισμοί που απαρτίζονται από συμπολίτες μας και μπορεί να βρίσκονται ακόμη και δίπλα μας ;

Οι χρηματοδοτήσεις τέτοιων ινστιτούτων γίνονται και από την ΕΕ και απ' το ΙΤΕ. Και διερωτόμαι , όταν λέμε "μνημεία" τι εννοούμε; 
Ειδικότερα , όταν λέμε "οθωμανικά μνημεία". 
Εννοούμε τζαμιά, χαμάμ, μιναρέδες, κρήνες, επιτύμβιες στήλες. 
Γιατί λοιπόν, ΚΑΤΟΙΚΊΕΣ , ΔΗΜΌΣΙΑ ΚΤΉΡΙΑ και ΜΑΓΑΖΙΆ, να αναφέρονται ως ΜΝΗΜΕΊΑ;;;;;
Και γιατί να αναφέρονται σε λίστες ακόμη και τα ΜΗ ΣΩΖΌΜΕΝΑ με λεπτομέρειες ως προς την τοποθεσία και την ιδιοκτησία;;;  
Ποια η πραγματική χρήση αυτού του project του ΙΜΣ πίσω απ' την συγκάλυψη της ιστορικής σημασίας;;;;;

Και η απάντηση δόθηκε : http://www.patris.gr/articles/181785/117225

Τούρκοι διεκδικούν περιουσίες στην Κρήτη , περιουσίες που θεωρούν πως ανήκαν στους παππούδες τους... "η αναζήτηση αυτή δεν γίνεται στα «τυφλά», αλλά αφού έχει προηγηθεί έρευνα σε αντίστοιχα τουρκικά αρχεία, ή ακόμη και στα αρχεία του ελληνικού υπουργείου των Εξωτερικών. 
Εντυπωσιακό είναι το στοιχείο ότι οι απόγονοι εκείνων που αναχώρησαν από την Κρήτη πριν από ένα και πλέον αιώνα, ή με την ανταλλαγή των πληθυσμών μετά τη μικρασιατική καταστροφή, γνωρίζουν ακριβώς πού πρέπει να αναζητήσουν τα ίχνη των πατρογονικών περιουσιών, γεγονός που σημαίνει ότι η έρευνά τους δεν ξεκινά μόλις τώρα, ούτε ότι αυτή γίνεται απλώς για ιστορικούς λόγους. Είναι καλά εφοδιασμένοι με στοιχεία κι αναζητούν τα αρχεία του τότε μεταφραστικού γραφείου, στο οποίο υπήρχαν όλα τα τούρκικα αρχεία και οι νομικές πράξεις που γίνονταν από τους Οθωμανούς".

Όλα τα στοιχεία, υπάρχουν στην σελίδα του ΙΜΣ στον κατάλογο των Οθωμανικών μνημείων και της ψηφιακής Κρήτης.  
Οι ιστορικοί ερευνητές ψάχνουν και χαρτογραφούν χωριουδάκια τόσο μικρά που δεν υπάρχουν ούτε στον χάρτη !!! 
Αρκεί βεβαίως να υπήρχαν οθωμανικές "περιουσίες" . Σημειώνουν επίσης, και τους πληθυσμούς ανάλογα με το θρήσκευμα, καταχωρούν φωτογραφίες και βιβλιογραφίες , όλα με όσο περισσότερες πληροφορίες γίνεται! Ορίστε από ποιους και πού γίνεται αυτή η "έρευνα" για τις δήθεν μουσουλμανικές περιουσίες!!!

Αυτό ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΉΤΗ. Με την συνεργασία των πανεπιστημίων, γίνεται και για την Μακεδονία αλλά και για τα νησιά ! Όπου έχουν βρεθεί Οθωμανικά Έγγραφα, οθωμανικοί κώδικες, ανοίγουν , μελετώνται και οι "ερευνητές" και ακαδημαϊκοί καθηγητές του αντικειμένου, ρίχνονται με πάθος στη δουλειά... Το βασικότερο ενδιαφέρον εστιάζεται στην φορολόγηση, στις περιουσίες, στο καθεστώς ιδιοκτησίας και δημόσιας λειτουργίας...

Τα ινστιτούτα αυτά, δεν δουλεύουν μόνο σ' εθνικό επίπεδο αλλά συνεργάζονται και μ' αντίστοιχα ιδρύματα του εξωτερικού όπως της Βρετανίας, της Ουγγαρίας , κλπ. Αυτό είναι εμφανές κι απ' την ίδια την βιβλιογραφία που έχει χρησιμοποιηθεί στο project.

Προκαλώ κάποιον, να με πείσει ότι όλ' αυτά δεν συνδέονται και είναι τυχαία ή ότι δεν προμηνύουν ΚΙ ΆΛΛΕΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΈΣ ΔΙΕΚΔΙΚΉΣΕΙΣ.


ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟ Ή ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΜΟΡΦΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
ΕΠΙΚΟΥΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΑΙΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ  

Δεν υπάρχουν σχόλια: